Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Blågrønn farge på veggen i hjemmekontoret
Blågrønn farge på veggen i hjemmekontoret

Teal - er det en farge eller en fugl?

Visste du at den vakre blågrønne nyansen får det engelske navnet sitt «teal» fra andens fjærpryd?

Teal - en blågrønn vakker fargenyanse

Blågrønt er det foretrukne fargevalg for de mest trendy dekoratørene, men fargen er også svært anvendelig. Den fungerer like bra som en bakgrunn til de mest moderne farger som til det mer tradisjonelle hjem.
Teal - en nøytral blågrønn farge

 

Anden som på engelsk heter «teal», og som vi i Norge kaller krikkand (offisielt Anas crecca), har fått navnet sitt fra det tyske 1200-tallsordet for «avkom» eller «flokk». Anden har karakteristiske blågrønne lapper rundt øynene, og er opphavet til hvordan den blågrønne fargen fikk navnet sitt «teal» fra.

 

 

 

Skap et beroligende og fredelig rom i hjemmet ditt ved bruk av de blågrønne fargenyansene og hent inspirasjon fra naturen som er kremhvit, helhvitt og sorte farger.

 

Fargen blågrønt, også kalt teal, som inneholder antydninger av både blått og grønt, er en fredfylt farge som kan anvendes raust i hele det nye hjemmet ditt.
Teal en tidløs farge

Sammen med rustrødt fungerer blågrønne farger godt sammen. Rødt finner du på den andre siden i fargesirkelen, og er en komplementær farge som passer godt inn i interiøret. Kompletter med varme metaller som messing og gull, og bruk glass og krystaller for å sette spiss på interiørstilen.

Farger laster....