Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing i Hemsedal

SORT HYTTE! Et sporty og ungt par skal få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er sortt! Halvor Bakke går utradisjonelle veier for å få den triste hytta på Hemsedal til å bli ungdommelig, kul og fresh. Fargevalget er veldig dritstig og designet minner om en leilighet i byen.

En stram hytte tåler godt litt mer markant fargevalg - og sort er jo alltid lekkert! Mørkbeisede vegger skaper den gode og lune stemningen, og sorte vinduskarmer, stolper og gulv passer perfekt inn i den norske fjellheimen. Tilfør messing-ben under spisebordet og du får en dekadent stil på fjellet!

Vinduer og søyler

Alle vinduer er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V. I tillegg er alle lister og stolper er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V. Slik maler du lister...

Daybed

Her kan kan kveldene nytes etter en deilig dag i bakken - og nattens tens gjester kan overnatte her. Daybed er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Tak og listverk

Alle tak er malt med Ambiance Superfinish matt i farge Signatur Sort. Taket er først behandlet med Kvistlakk for å hindre at treet "blør" gjennom malingen senere, samt grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V. Se hvordan du tak med pensel eller sprøyte...

Spiseplass

Spisebord er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V. Lampen over bodet er kortreist design - kvister er hentet inn fra skogen og sprayet med gullmaling!

Gulv

Gulv er malt med Nordsjö Perform+ Diamond Floor i farge Signatur Sort. 

Mørkbeiset vegger

Panelveggene er beiset med Nordsjö Original Panellakk i farge Trollheim. Beisen er helt sort men fordi den er transparent oppleves den ikke som dyster. Se hvor lekker overflaten blir når du benytter Original Panellakk. Slik beiser du panelvegger.

Hemsen

Spiler er sortmalt for og veggen er sortbeiset slik resten av hytten er.

Farger laster....