Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing i Kinn

En fyrmesterbolig i Sogn og Fjordane får en real oppussing, og får et lysthus i sjøkanten med hjemmelaget bord som skjuler en kjøleboks.

Fyrmesterboligen pusses opp, og under linolium finner Halvor Bakke og teamet er gammel gulv som er malt. Spisestuen får brystpanel og brede gulvlister på nedre del av veggen. En dekadent tapet på øvre del gi et flott resultat. Et lysthus som gir ly på både solrike og ikke fullt så solrike dager gir en ekstra dimensjon. Et bord som Ole lager dekker et behov for å holde drikken kald, så her kan tiden nytes til fulle.

Lysthuset

Ole laget et fantastisk spisebord som kan trekkes ut i bredden - med kjøle"skap" i midten! Hvor smart er ikke det?! Bordet er pusset og deretter beiset med Original Panellakk i farge Snøhvit. Les også hvordan går du frem når du skal beise møbler. Hyllen over spisebordet er laget på samme måte. Her kan du plassere vakre vaser med blomster. Hvite listverk og blåmalte vegger passer fantastisk så nært sjøen.

Fyrmesterboligen

Gulvene er malt med Nordsjö Diamond Floor i farge Nøytral Beige. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V i samme farge.

De brede gulvlistene er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Nøytral Beige. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V i samme farge. 

Maling av nytt panel på hytta

Skal du legge nytt panel, så kan du like gjerne male panelet før du setter opp. Da unngår du skjolder når panelet beveger seg i løpet av årstidene.

Panel er malt med Ambiance Superfinish matt i farge Rustikk Beige. Det er først grunnet med Nordsjö Kvist og Sperrgrunn for å forhindre at kvister "blør" gjennom malingen. 

Hvitmalte vinduer og tak

Tak og vinduer er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Nøytral Hvit. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V i samme farge.

Vinduene utendørs er malt med One Supertech Dør og Vindu i farge Nøytral Hvit. Slik maler du vinduer utvendig.

Farger laster....