Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Eventyrlig Oppussing av hytte på Geilo og sortmalte vinduskarmer

Eventyrlig Oppussing på Geilo

Nye løsninger og farger i en litt sliten hytte på Geilo med et 80-talls preg. De mørke vinduene setter et moderne preg på hytten, møblene males og taket beises mørkere.

En eldre hytte bærer preg av god bruk, men mye gulnet panel gir ikke det beste utgangspunkt for en koselig stemning på fjellet. Med fri tøyler pusser Halvor Bakke og teamet oss hytta, som får en real makeover, der både tak, vegger, møbler og kjøkken endres.

Alle tak er beiset med Original Panellakk 10 i farge Hallingskarvet.

 Alle vinduer og loftsstige er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Lys. Det er grunnet med Original Heftgrunn V først. 

Kjøkken

De mørke vinduskarmene males i en mørk grå farger som heter Signatur Lys, og med malingen SuperFinish halvblank får de et glatt og nærmest fabrikkmalt utseende. 

Vinduskarmer

Halvor Bakke maler vinduskarmene i farge Signatur Lys, for å passe inn sammen med det mørke kjøkkenet. Det kan være lurt å forhøre deg i faghandelen hvilken pensel du bør benytte. Det kan spare deg for både tid og arbeid.

Stuen

Taket i hytta er beiset med Original Panellakk i farge Hallingskarvet - som det seg hør og bør når du befinner deg i dette området! Den vakre fargen gir en dyp brunlig utseende, og passer godt til det gamle skapet som allerede står her.

Stigen som går opp på hemsen er malt i samme maling og samme farge som vinduene. Det gir et helhetlig uttrykk og gjør at stigen blir en integrert del av interiøret,

Sovealkove med daybed

Vinduskarmene er malt med samme maling og i samme farge som i stuen.

Farger laster....