Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter

Eventyrlig Oppussing tar oss denne gangen med til Horgeseter, der hvite vegger byttes ut med beige vegger, lune tekstiler og et lekkert kjøkken.

En relativt nyoppusset hytte med hvite vegger ble upersonlig og uten kos. Hytteeierne ønsket mer kos og lun atmosfære, og det enkleste knepet er farge og maling. Med fargen Rustikk Lysbeige ble det lune preget fremhevet, og detaljer på både vinduskarmer og møbler i sort gir vakre detaljer en mer fremstredende plass. Tekstiler tilfører vakre farger.

Panel i taket og lister er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Ambiance Superfinish Halvblank i farge Rustikk LysbeigePanel på vegg er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Ambiance Superfinish Matt i farge Nøytral Lysbeige.

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter

Nymalte panelvegger er vakkert på hytta! Bruker du malingen Ambiance SuperFinish får du ikke bar en slett og vakker overflate, malingen dekker godt og du trenger ikke mange strøk for å få et flott sluttresultat. Slik går du frem når du skal male panel...

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter og malt panelvegg

Vinduer i trehvitt kan males sort, og med vakker natur utenfor blir det som å ha et vakker bilde på veggen. Frykter du at det blir for mørkt? Se hvordan sluttresultatet av Halvor Bakkes innsats ser ut her - det blir allikevel lyst og hyggelig.

Velg en nøytral sort farge som passer til nærmest alle andre farger: Signatur Sort i helmatt glans. Alle dører og vinduer er grunnet med Orginal Heftgrunn V og ferdigmalt med Ambiance Superfinish Matt i farge Signatur Sort.

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter med malte vinduer på hytta

Et nytt og mørkt kjøkken ble satt inn i hytta, og ga den et moderne utseende.

Eventyrlig Oppussing Halvor Bakke maskerer listverk

Halvor Bakke maskerer vinduskarmer og listene, før de males.

Eventyrlig Oppussing av hytte på Horgeseter

Disse guttene simpelthen elsker vi!! De er så flinke og det er gøy å se alle løsninger og sprell de byr på i Ekstem Oppussing.

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter med Halvor Bakke og teamet
Eventyrlig Oppussing på Horgeseter med Halvor Bakke og teamet
Eventyrlig Oppussing på Horgeseter med Halvor Bakke og teamet
Farger laster....