Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing på hytta i Treungen

Et gammelt forsvarsbygg i indre Telemark pusses opp av Halvor Bakke og hans team. Bygget bygges om til en morderne og stilren familiehytte med hvitlaserte tregulv.

Hytteoppussing i Treungen

En småbarnsfamilien fra Treungen har overtatt et gammelt Forsvarsbygg I indre Telemark, og teamet fra Eventyrlig Oppussing kommer til et tomt skall - og forlater en fullt funksjonell og koselig hytte. Et gammelt forsvarsbygg skal forvandles til en moderne og stilren familiehytte.

Hvordan få resultatet

DE SMÅ VINDUENE Grunnet med Nordsjö Heftgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish 5 i farge Signatur Svart.

DET STORE VINDUENE Grunnet med Nordsjö Heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish 5 i farge Longing White.

GULVET Er hvitlasert med Nordsjö Original Panellakk og overlakket med Nordsjö Original Panellakk Matt.

Slik får du holdbare hvitvaskede gulv

Gulvet er ubehandlet furuplank, og Halvor Bakke ønsket en hvitvasket sløret farge for å unngå at gulvet gulner etter noen år.

Beise først gulvet med Original Panellakk Hvitkalket. Påfør panellakken på max en til to lengder av gangen. Påfør vått-i-vått. Se videoen hvordan Halvor gjør det.

Deretter mattlakkerer du gulvet med Original Parkettlack i matt glans. Da får du en holdbar og slitesterk overflate som beskytter både den hvitvaskede overflaten og hindrer riper i gulvet.

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra vår forhandlerkjede Nordsjö Ide & design.

Se episoden på nytt

Farger laster....