Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Energisk med oransje

Oransje er knyttet opp til varme og energi, og det er noen som mener at den derfor stimulerer sosial samhandling og til og med kan gjøre deg kvikkere.

Ingen tvil, oransje er en farge med kraft. Noen teoretikere hevder at når man er i nærvær av oransje blir oksygentiltaket til hjernen økt, som igjen stimulerer vår mental aktivitet. Noen mener også at det oppmuntrer til samhandling ved at det gir energi og minske hemninger.

Coty16_Grid_hero
Coty16_Grid_hero

Dersom dristige oransje vegger ikke er din ting, kan subtile farger være like gode til bruk i et stimulerende og sosialt miljø. Du kan forsøke jordaktige nyanser som rustoransje, oker, sinober og mahogni eller mykere fargetoner som korall, oransjerose og safran. Sett dem sammen i en fargepalett du liker og bruk de på ulike områder slik at fargene på veggen spiller på lag gjennom hele huset. 

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-lek-stue-inspirasjon-norge-73p.jpg
nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-lek-stue-inspirasjon-norge-73p.jpg

Superhelter tør litt mer

Barnerommet er gjerne det rommet som vi bruker mer fargerike farger. Hos @hviteLinjer er barnerommet pusset opp og superheltene er her satt i hovedfokus. Den grå fargen HviteLinjer DragonHeart nøytraliserer den orange fargen HviteLinjer LionHeart og interiørdetaljene kommer frem med den orange fargen øverst på veggen.

Superhelter på barnrommet
Mal Batman på veggen

Orange på barnerommet

Det mørke honningfargede fargen som heter Spiced Honey kan karakteriseres som både gul og orange, passer perfekt sammen med både plommefarger og rosa. På  bildet under har vi malt Spiced Honey over den mørke burgunderrøde fargen Nordsjö finest burgundy og den rosa Nordsjö soft pink. En fargerik kombinasjon men som ikke føles overveldende da fargene allikevel er dempet.

nordsjo-colour-futures-arets-farge-2019-et-sted-a-tenke-barnerom-inspirasjon-norge-41_0.jpg
nordsjo-colour-futures-arets-farge-2019-et-sted-a-tenke-barnerom-inspirasjon-norge-41_0.jpg

Rise and shine

Badet er gjerne det første rommet - bortsett fra soverommet som gjerne møter oss på morgen. Den mørke honninggule fargen Spiced Honey er en frisk farge som allikevel oppleves som rolig og behagelig, hvor både mørk og lyst treverk passer sammen, og der en varm dempet rosa farge kan passe sammen. Fargen Heart Wood er en elegant fargekombinasjon som passer godt på et baderom.

Farger på baderommet før og etter
Farger på baderommet før og etter
Henter dataene, vennligst vent...