Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Tradisjonelle barnerom er søte, men hvis du vil prøve noe litt annerledes, kan du vurdere å velge et unikt tema til babyrommet.
Barnerom med westerntema

Fem tips til barnerom med westerntema

Gjenskap ville vesten på barnerommet – bruk varme farger og aztekermønstre til å lage et annerledes drømmerom.

Cowboy og indianer

«Vi liker ideen med å lage et barnerom med cowboytema, men vi vet ikke helt hvor vi skal begynne, eller hvordan vi skal velge farger. Hjelp oss!»

Tradisjonelle barnerom er søte, men hvis du vil prøve noe litt annerledes, kan du vurdere å velge et unikt tema til barnerommet.

Her har vi gått for et vill westen-tema, for å vise hvordan det gjøres, men du kan like gjerne velge ditt eget tema og følge de samme prinsippene.

Hva venter du på? Kom deg i salen og følg disse fem enkle trinnene, så får du et morsomt barnerom med et tema som passer perfekt for en liten cowboy eller cowgirl:

Uansett hvilket tema du velger, er det viktig å vurdere den samlede fargepaletten, og bestemme hvilke farger du trenger til den stilen du er ute etter.
Fargepalett med westerntema

1. Velg farger

Uansett hvilket tema du velger, er det viktig å vurdere den samlede fargepaletten, og bestemme hvilke farger du trenger til den stilen du er ute etter. Når du skal gjenskape det tørre og kuperte landskapet i det ville vesten, kan du vurdere varme rød- og oransjenyanser som fungerer godt mot en sandfarget bakgrunn.

Du kan også male den øverste halvdelen av veggen i en lysere sjattering, som himmelblå eller solnedgangsgul, og velge en jordaktig terrakottanyanse til den nederste halvdelen. Mal den lyseste fargen først, slik at du enkelt kan dekke til maling som har dryppet, når du maler den nederste delen av rommet.

Hvis du er usikker på hvordan du velger farger, kan du prøve deg frem med ulike sjatteringer i Nordsjö Visualizer-appen 

Hvilke farger? Deep Grasse , Misty Antibes, Clear Cognac og Clear Melun

 

I et ville vesten-tema kan du for eksempel bruke ruvende kaktuser, villhester, fjær og pil og bue, men her er det bare å slippe fantasien løs.
Kaktussjablong til barnerommet

 

2. Lag et fokuspunkt

Når du har malt veggen, er det på tide å lage et fokuspunkt. Du kan male sjablonger eller bruke stickers knyttet til temaet du har valgt. Til et ville vesten-tema kan du jo bruke ruvende kaktuser, villhester, fjær og pil og bue, så her er det bare å slippe fantasien løs. Du kan søke etter sjablonger på nettet, eller være kreativ og designe dine egne.

 

Hvis du vil ha en autentisk ville vesten-stil, kan du bruke naturlige møbler i beiset tre.
Oransje og gul fokusvegg

 

3. Få westernstil med naturlig tre

Hvis du vil ha en autentisk ville vesten-stil, kan du bruke naturlige møbler i beiset tre.

Hvis du vil ha det mer fargerikt, kan du velge noen farger fra veggdekoren, og male stolben og skapdører i samme sjattering for å få et helhetlig preg.

Hvilke farger? Clear Melun , Illuminated Melun og Mystical Roubaix

 

Babyen kommer til å tilbringe mye av tiden under dyna i sengen, så tenk gjennom hva slags sengetøy, puter og tekstiler du velger.
Tilbehør til barnerom med westerntema

 

4. Tilbehør

Babyen kommer til å tilbringe mye av tiden under dyna i sengen, så tenk gjennom hva slags sengetøy, puter og tekstiler du velger.

Et pledd i fargerike ginghamruter eller aztekermønstre gir en umiddelbar westernfølelse, og hvis du er flink med hendene, kan du jo lage et eget teppe, med matchende putevar og enkle gardiner?

 

En liten tipi er et fint innslag på barnerommet, og den gir barnet noe å fokusere på under lek på gulvet.
Indianertelt på barnerommet

 

5. Detaljer

Hvis du har nok plass, trenger du bare legge til et par avsluttende detaljer for å heve barnerommet ytterligere noen hakk. En liten tipi passer perfekt, og gir barnet noe å fokusere på under lek på gulvet.

Avslutt med et teppe i imitert kuskinn, som gir et ekstra autentisk preg, og i lenestolen kan du legge noen myke puter og pledd i nyanser som matcher veggene.

 

Tips

Du kan fremheve sjablongene med å bruke blank maling. Det gir en fantastisk kontrast.

Farger laster....