Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Finn den perfekte fargen til hjemmet med nyheten Colour Tester

Glem tradisjonelle fargekart – nå finnes et nytt produkt fra Nordsjø som gjør det enklere å prøve ut ulike malingsfarger hjemme – helt uten styr og søl.Olivia Angeline Fiskebeck er interiørdesigner og influencer med et av Norges mest beundrede hjem. I 2017 vant hun prisen for årets mest inspirerende Instagram-konto, @styleby_oliviaangeline , som i dag har over 56 000 følgere.


 

Olivia har pusset opp hjem på fulltid, og kjenner godt til utfordringen med å finne riktig malingsfarge

– Det er mye å tenke på før man setter i gang med et maleprosjekt, men det aller viktigste er å finne en fargetone du virkelig trives med. Der starter ofte også den vanskelige biten – for en farge kan se fin ut på fargekartet i butikken, men flere forhold i hjemmet kan gi fargen et helt annet preg, særlig lyssetting. Det viktigste jeg spør meg selv om når jeg velger en malingsfarge er; er det nok lys i rommet til å bære denne fargen?

– Nettopp derfor ble jeg så glad da jeg oppdaget Colour Tester. Endelig finnes det et enkelt produkt jeg kan ta med hjem til meg selv eller kunder for å vise hvordan de ulike fargene «reagerer» i rommet. Produktet er rett og slett genialt  - en liten, hendig fargeprøve med rulle i ett! Den er veldig lett og inneholder akkurat nok maling til å få en god følelse av hvorvidt fargen er rett for rommet.

Olivia ble kjent i interiørverdenen for å ha lagt sin elsk på svarte vegger i en mørk, eksotisk stil

– Ettersom jeg privat stort sett har gått for mørke farger, ville jeg gjerne forsøke å bryte opp litt gjennom å tilføre et par kontrastvegger. Jeg ønsket å finne en gråfarge som passet til gulvet mitt og som gjorde rommet lysere, samtidig som jeg ønsket å bruke en varm og stemningsfull høstfarge.

Valget stod da mellom 4 forskjellige farger som i butikken så relativt like ut. Da jeg kom hjem derimot, skilte de seg kraftig fra hverandre. Lyset i rommet dro frem ulike reflekser i fargene, slik at jeg raskt så hvilken fargeprøve som passet best ved å sammenligne fargetonene som allerede var i rommet.
 

Ikke alltid kjærlighet ved første øyekast

– Valget falt til slutt på den vakre gråtonen Bright Calais for å hente frem fargen fra gulvet. Deretter gikk jeg for den varme og sjarmerende fargen Spiced Honey, som nærmest gir assosiasjoner til gull og gylne tider, samtidig som den har et jordlig og harmonisk preg. Det overrasker meg virkelig ikke at dette er kåret til neste års Nordsjø-farge! Likevel så jeg ikke umiddelbart potensialet i denne fargen i butikken, men takket være Colour Tester valgte jeg heldigvis rett til slutt.

– Nå er dette et produkt jeg anbefaler alle som skal male å bruke før de bestemmer seg for hvilken farge som skal på hele veggen, forteller Olivia stolt.

Hva er Colour Tester?


Colour tester er en hendig mini-malingsrull som inneholder en liten malingsprøve, slik at du enkelt kan teste ulike fargealternativer på veggen hjemme. Slik ser du raskt hvilken farge som passer best i akkurat ditt hjem, med tanke på alt fra lyssetting, interiør og atmosfære. Colour Tester finnes i 49 moderne og vakre farger. Les mer om Colour Tester her.


Vil du se om fargen Bright Calais eller Spiced Honey passer hjemme hos deg?

Test vår nyhet – Colour Tester – og prøvemal på veggen. Med Colour Testers innovative emballasje, med maling og mini-rulle i ett, kan man enkelt prøvemale fargen i det rommet som man har planlagt å male.

Klikk din Colour Tester direkte hjem i postkassen her: Gå til webshop...

 

Henter dataene, vennligst vent...