Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Fire måter å male kjøkkenet på med Tranquil Dawn

Er du klar for en ny farge på kjøkkenet? Vi viser deg fire måter du kan oppdatere det på med Tranquil Dawn, årets farge 2020

I vår søken etter mening, ser vi til hverandre for svar og trøst, og samler venner og kjære for å holde fast ved verdifulle forhold. Dette finner ofte sted på kjøkkenet, hjemmets sanne hjerte. Reflekter din individualitet i dette rommet ved å velge farger som passer deg og familien din. Den enkleste måten å oppfriske det på er med maling, så hent inspirasjon fra én av våre fire fargepaletter sentrert rundt Tranquil Dawn, årets farge 2020.

1. Nyt et naturlig kjøkken med varmt grått

Lysegrått gir en beroligende bakgrunn for matlaging og for å hygge seg med sine kjære. Det er en allsidig farge som puster subtil varme inn i et rom når den blir fargesatt med varmere fargenyanser i enten malbare overflater eller interiørdetaljer. Oppnå dette med korallrøde aksenter i lamper og tilbehør.

Mykne den industrielle looken med betongbord og -overflater ved å male kjøkkenskapene dine i den lyse og luftige fargen Tranquil Dawn. Legg til levende grønne planter for et friskt tilskudd av energi, og hold atmosfæren rolig og behersket med et uformelt oppsett av utvalgte glasskrukker og vaser som gir en avslappet look.
 

Hvilke farger?

T5.03.76 Nordsjö bluish haze
J5.03.71 Tranquil Dawn

2. Skap et lykkelig kjøkken med lyse farger

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-lek-kjokken-inspirasjon-norge-7.jpg


Gjør kjøkkenet ditt til stedet å være med morsomme, dristige farger. En fokusvegg i brent oransje er en bakgrunn som garantert gir energi og liv til måltidene.

Bruk splitteffekten kreativt og mal hyllene dine i samme blekrosa som den øverste tredjedelen av veggen din, for en sømløs overgang mellom farger. Ram inn dette med en vertikal stripe med Tranquil Dawn for å balansere vitaliteten.

Koordiner kjøkkenutstyret ditt til å matche veggene for en trendy pop-art-effekt.
 

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
C6.49.48 Nordsjö flame orange
B7.06.78 Nordsjö raspberry shake

3. Oppnå ro med et minimalistisk kjøkken i Tranquil Dawn

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-mening-kjokken-inspirasjon-norge-8.jpg


Kombiner nyanselike fargetoner for en fredelig flyt i fargebalansen. Mal det største fargefeltet i en kjølig grå farge for å komplementere den himmelgrønne nyansen i Tranquil Dawn.

Foren kjøkkenhyllene og skapene dine og mal begge i den samme mørkegrå fargen i en helmatt finish. Bruk Perform+ Easy2Clean og få en vakker matt vegg som er både vaskbar og slitesterk. Få et elegant utseende med et nøye gjennomtenkt minimalistisk kjøkken med fargepalletten, og pynt med varme interiørdetaljer i treteksturer som store skjærebrett, skåler samt keramikk i brunt og sort. Legg til tekstiler i lin og benkeplate i sten, kalksten eller betong. Dette er et uttrykk som vil holde i mange år fremover.

Trenger du litt hjelp med å kombinere farger? Bestill en Nordsjö Colourtester i dag og få den tilsendt i postkassen direkte. Den leveres bekvemmelig med posten og tilbyr en enkel måte å se hvilke farger som ser best ut ved siden av hverandre før du maler den på veggen.
 

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
NN.01.54 Nordsjö lichen grey
T3.04.12 Nordsjö cobalt night

4. Uttrykk dine kulinariske evner i et kreativt kjøkken

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-kreativitet-kjokken-inspirasjon-norge-9.jpg


Maling er et enklere og mer kostnadseffektivt alternativ til en bakplate på kjøkkenet og med Easy2Clean betyr den tøffe og vaskbare finishen at du kan tørke av flekker om og om igjen, og få en kvalitetsfarge som varer lenger.

Velg en rik olivengrønn farge for å gi edge til rommet. Dens gulbrune jordnyanse gir et tilbakeblikk på tradisjonelle tider og fargen er både kompleks og leken på samme tid. Bruk den til å ramme inn et funksjonelt rom der familien samles for å tilberede måltid. Mal resten av veggen i Tranquil Dawn for å gi rommet et luftig og lett uttrykk og stil.

Forsterke det rustikke temaet med å pynte med keramikk, tre og håndlagde glassmugger. Vis frem din kjærlighet for matlaging eller baking ved å dekke opp dine siste kreasjoner på innbydende fat.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
F1.35.35 Nordsjö cinnamon cake

Ikke bekymre deg om å holde lyse farger rene på rommet til barnet ditt også med malingen Perform+ Easy2Clean. Se hvordan du kan få den rette stemningen i barnerommet med palettene fra årets farge for 2020 her

Henter dataene, vennligst vent...