Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Fire nye måter å forandre stuen din på

De nyeste fargepalettene for å fornye stuen din med årets farge 2020 fra Nordsjö

Er stuen din klar for en oppdatering? Vi skal vise deg hvordan du skaper stemningsfull stue og oppholdsrom med våre fire inspirerende nye fargepaletter. Med stadig mer digitaliserte liv og travlere timeplaner har vi et økende ønske om å ta et steg tilbake og tenke over hva som gjør oss til mennesker. Uttrykk hva som gjør deg til den du er, med paletter som skaper hjem for omsorg, lek, mening eller kreativitet.

1. Den beroligende moderne stuen

Tranquil Dawn er kjernen i dette elegante rommet med et preg av diskret luksus med sin fargeuttrykk som veksler mellom grå, grønt og blått.

Den myke pastellnyansen gir en rolig, flytende bakgrunn for å hjelpe deg med å roe ned og ta bedre vare på deg selv og miljøet ditt. For å få en moderne versjon av et gammelt særpreget stil kan du male en høy horisontal stripe på veggen i en varm sandtone med et hint av krydder.

Pynt med lineære metalltilbehør – sorte metaller og firkantete gulvlamper gir et elegant utseende. Legg til puter og pledd med tekstur for komfort og sett prikken over i-en med et matchende gulvteppe for å knytte alle fargene sammen.
 

Hvilke farger?

J5.03.71 / Tranquil Dawn
F8.12.71 / Nordsjö beach day

2. Den lystige og lyse stuen

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-lek-stue-inspirasjon-norge-2.jpg


Hent inn positivitet med vibrante toner som minner om barndomsundring. Flerfargede striper er stilig forstyrrende. Se hvor enkelt det er å male dine egne striper her

Bruk rosa og gult på de øvserste stripene for å gi det en følelse av lystig lekenhet.

Mal Tranquil Dawn i det største fargefeltet nederst på veggen din for å balansere intensiteten på den rosa og gule fargen. Legg til morsomme detaljer med livlig farge med puff i rosa og blått. Legg til et gulvteppe i sennepsfarge som matcher tonen på veggen din for å forene interiørdetaljene og for å skape en gjenkjennende effekt i flere elementer i rommet. Dette er et velkjent triks fra interiørarkitekter for å skape et helhetlig interiør!
 

Hvilke farger?

J5.03.71 / Tranquil Dawn
C9.21.58 / Copper Orange
F9.44.69 / Nordsjö vibrant yellow

3. Den beroligende minimalistiske stuen

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-mening-stue-inspirasjon-norge-3.jpg

Hold deg til det enkle og dekorer med tilbehør i naturlige tre- og steinteksturer, for et rolig uttrykk i en minimalistisk stue. Naturlig og kunstig lys kan endre måten farger oppleves og hvilken stemningen de skaper.

Vil du ha et topptips for å velge nyanser? Bestill en Nordsjö Colourtester for en enkel og ryddig måte å prøve fargene på veggene dine, og få den sendt hjem direkte i din postkasse.
 

Hvilke farger?

CN.02.38 / Deep Melun
EN.02.78 / Nordsjö blushed grey

4. Den uttrykksfulle stuen i en dempet fargepalett

nordsjo-colour-futures-arets-farge-et-hjem-for-kreativitet-stue-inspirasjon-norge-4.jpg


Gjenoppdag hva som er viktig i livet, og bring venner og kjære sammen inn i et innbydende hjem. En rik olivengrønn farge reflekterer dype høstlige nyanser for en varm og innbydende bakgrunn for festlige sammenkomster. Kombiner med dristig marineblå for ekstra drama.

Aksentfarger innenfor jordtemaet med møbler av tre og vevde effekter gir en vakker stil som oser både stil og klasse. Uttrykk personligheten din med skatter fra ferien og håndlaget tilbehør som kan gi grobunn for interessante samtaleemner.
 

Hvilke farger?

E2.04.21 / Nordsjö cocoa treat
U0.10.20 / Nordsjö indigo depths

Foretrekker du å være vert mens du viser fram kokekunsten din? Se hvordan du kan bringe palettene fra årets farge 2020 til live i kjøkkenet ditt 

Ta en titt på hvordan du kan bruke palettene fra årets farge 2020 i stuen din her

Farger laster....