Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Fra barnerom til tenåringsrom

Når barnet går over til å bli tenåring melder gjerne ønsket seg om å få sette sitt eget preg på rommet sitt. Da er det gøy å finne enkle tips som kan igangsettes uten alt for mye arbeid.

Enkle tips for å omgjøre barnerommet til ungdomsrom

Tips til blåmalt vegg i lesehjørne
Tips til blåmalt vegg i lesehjørne
  1. Veggene Mal veggen i en mer "moden" farge. En ny farge på veggen har mye å si for rommet og kan endre uttrykket ganske radikalt. Hvorfor ikke leke med flere farger?

  2. Møbler Mal gjerne møbler du allerede har i en ny farge. Sjekk Finn.no og kjøp billige møbler, hyller skrivepult eller garderobeskap.

  3. Seng Hvorfor ikke legge til tekstiler som gardiner eller puter for å gi rommet en harmonisk utseende, og legg putene i sengen slik at du får en sofa-look :-)

  4. Oppbevaring Klær blir større og krever mer plass. Har du allerede garderobeskap og kommoder tilgjengelig, kan disse enkelt males. Et tips er å male disse i samme farge som veggen. Da "forsvinner" gjerne klesskapet, og visuelt sett blir uttrykket roligere.

  5. Karmer, dør og listverk Dørkarmer har i barneårene en tendens til å få hakk etc etter litt røffere bruk. Et strøk maling hjelper på helhetsinntrykket. Kanskje er tiden inne for å tenke utradisjonelt og velge noe annet enn hvitt? Sorte karmer passer inn som en kontast til mange farger - eller gå for en monokrom stil og mal også listverk i samme farge som veggen. Uansett hvilken farge du velger så er det greit å velge en maling som er enkel å rengjøre. SuperFinish finnes i både matt og halvmatt utgave.

Hvordan få et vakkert resultat

Henter dataene, vennligst vent...