Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Barnerom - fra kjedelig til koselig

Philip, 2 år, vant "Sveriges kjedeligste barnerom" og fikk sitt kjedelig rom forvandlet til dette morsomme krypinn med hjelp av @bloggaibagis.

Et nytt lekerom til Philip

Barnerommet til to-årige Philip ble kåret til ”Sveriges mest triste barnerom” og vant dermed et helt nytt drømmerom. Familien Lindman flyttet inn i huset på Tyresö utenfor Stockholm når Philip var nyfødt, men tiden gikk fort (som den jo gjerne gjør) og når Philip fylte to år var hans rom fortsatt ikke i orden.

– Man vet jo selv hvor viktig det er med et eget rom, og nå når Philip har blitt litt større merket vi også at han begynte å gå inn der, men han kom ut igjen ettersom det ikke fantes så mye å gjøre der. Jeg trodde ikke at det var sant når vi fikk telefon om at vi hadde vunnet konkurransen. Det var som verdens beste gave!, sier Carolina.

Myke, lyse farger

Barnrum_mjukafärger
Barnrum_mjukafärger

Interiørdesigneren Janniche Kristoffersen, som står bak Instagramsuksessen @bloggaibagis, holdt i tøylene når oppussingen ble igangsatt:

– Jeg ville ha en følelse av et koselig rom, med lyse myke farger – noe som både jeg og familen likte. Den mintgrønne fargen jeg valgte fra Nordsjö er veldig takknemlig å ha som base, og viste seg dessuten være Carolinas favorittfarge!, forteller Janniche.

Fargen som ble malt på veggene er Easy2Clean som er veldig praktisk å bruke i et barnerom. Fargen er mintgrønn med fargekode ACC J4.03.75

 

Innredning for lek og morro

Barnrum_pyssel
Barnrum_pyssel

 

Så fort grunnarbeidet var på plass, var det dags for å innrede og møblere. Det første Janniche planla var det plassbygde skrivebordet, en plass der Philip både kan stå samt sitte og leke. Skrivebordet ble malt I fargen Trygg, som harmoniserer perfekt med de myke, mintgrønne veggene.

 

Hva synes Philip selv?

barnrum_philip
barnrum_philip

 

Den første kvelden når alt var ferdig lot Philip til og med som om han var så trøtt for å få gå dit og kose seg. – Flere ganger lot han som han gjespet, og sa ”Trøtt!” og gikk og la seg i sengen. Det har vært fantastisk å se ham de her første dagene. Han pussler omkring der inne og vi hører at han nynner. Han er virkelig lykkelig over sitt nye rom!, sier Carolina.

Vi på Nordsjö er så glade over at Philip trives og er stolt sponsor av konkurransen, som ble arrangert av Family Living.

Henter dataene, vennligst vent...