Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Gøy på barnerommet hos HviteLinjer

Lenge leve lekelysten på barnerommet hos @hvitelinjer. Batman is in da house!

I barnerommet kan alt skje. Gulvet kan bli et stormende hav fullt av haier, og sengen kan bli en fantastisk prinsesseborg. Man kan naturligvis risikere at det mistes en og annen brødskive mellom sjøslagene. Og det er fort gjort at vannmalingen havner litt utenfor papiret. Likevel kan du male veggene i barnerommet i en stilig farge. Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en vanntynnbar matt maling som tåler regelmessig vask. Lenge leve lekelysten. Og fine barnerom.

Farger på barnerommet hos @hvitelinjer

Slik maler du veggen og fargefeltene: 

  1. Beskytt hele gulvet og listene med papp og tape eller malefilt, så slipper du å bekymre deg for å søle. Sørg for at pappen festes godt slik at den ikke kan skli mens du maler. Dekslene til stikkontaktene fjerner du enkelt ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Husk å bryte strømmen først.
  2. Vask veggene med Nordsjö Original Forvask. Skyll godt, og la det tørke.
  3. Små hull og ujevnheter må sparkles med Nordsjö Professional Mediumspackel. Følg tørkeanvisningene på emballasjen. Slip sparklede overflater, og fjern slipestøvet med en microfiberklut.
  4. Begynn med å male langs kanter, i hjørner og langs lister med en pensel (såkalt avsetning). Rull over avsetningen med en liten rull. Du får best resultat uten ujevnheter hvis avsetningen ikke har begynt å tørke når du starter å male hele flater. Derfor bør du avsette en vegg om gangen.
  5. Når du har malt 2 strøk med grunnfargen HviteLinjer Dragon Heart, kan du feste maskeringstapen der du ønsker at fargefeltet skal males på veggen. Katrine har her valgt å male en diagonal stripe fra taket, på skrå ned til gulvlisten i hennes egen signaturfarge HviteLinjer Lion Heart. Fest tapen godt, og mal over den ene enden av maskeringstapen med grunnfargen med en liten rulle en gang til. Vent til malingen er tørr og mal deretter 2 strøk med ny farge. Det finnes malertape som er tilpasset et slikt bruk. Sjekk hvilket utvalg din forhandler har
  6. Dypp rullen i karet, og fyll rullen med så mye maling som mulig uten at det begynner å dryppe. Tips – du skal ikke se fibrene på rullen. Start med å rulle fra toppen og ned. For best resultat bør du ikke rulle mer enn to rullebredder om gangen.
  7. Pakk inn ruller, kar og pensler i en plastpose etter at du er ferdig med det første strøket. La det første malingsstrøket tørke, og fullfør deretter med ett strøk til. Fjern tapen umiddelbart etter at du er ferdig.
Oppussing av barnerommet hos @hvitelinjer

Sengen er bygget av Katrine selv, til sin sønn som er stor Batman-fan.

HviteLinjer bygget sengehus med madrass til barnerommet

Slik maler du sengen:

  • Mal et strøk med Kvist og sperregrunn, så slipper du at kvistene blør gjennom malingen.
  • Slip lett over alle flater, og tørk godt med en microfiberklut.
  • Mal 2 strøk med malingen SuperFinish som er laget spesielt for treverk, panel og lister.

Maling som er benyttet på seng og møbler:

Ambiance Superfinish helmatt er en unik polyuretanforsterket kvalitetsmaling med ekstremt god utflyt. Overflaten blir meget motstandsdyktig mot riper og slitasje. Malingen er utviklet for innvendig maling av dører, karmer, gulvlister og rustbeskyttelsesgrunnet metall og ståldetaljer. Den ekstremt gode utflyten gjør at malingen passer utmerket til maling av kjøkkeninnredning og møbler.

Dette trenger du:


• Original Forvask
• Dekkpapp
• Svamp/klut og bøtte
• Evt. sparkel, slipepapir og microfiberklut
• Maskeringstape
• Pensel til avsetning
• Stor og liten rull + rullekar
• Forlengerskaft

Henter dataene, vennligst vent...