Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Entre grå vegg

Gangen må tåle det meste

Hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon?


Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene følger med inn i hjemmet, og første stopp er gjerne gangen som må tåle litt mer enn de andre rommene i vårt hjem.

Yttergangen må også tåle gjestene dine. Naturligvis ønsker vi en koselig og innbydende gang. Men hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon?

easy2clean-velkommeninn


Veldig enkelt, faktisk. Du må bare velge en maling som tåler slitasje og vask, gang etter gang, og som samtidig er elegant. Den malingen heter Nordsjö Perform+ Easy2Clean.

Les også: Slik maler du veggen

malte-betonggulv-hvit


Du kan male murveggen i gangen med Easy2Clean. Her er betonggulvet malt med Professional Epoxi, og veggene er malt med Easy2Clean i fargen Ochre Gold. En vakker farge å bli møtt i døren med på en gråværsdag!

ovalt-arbeidsomr


Er du modig å velger klare farger, trenger du ikke nødvendigvis å dekke veggene med fargen. De kan like gjerne males på detaljer, som listene her malt med Ambiance Superfinish helmatt i farge Mystical Montpellier. 

Les også: Slik maler du lister og dør 

lag-plass-med-en-optisk-illusjon


De arkitektoniske detaljene og utformingen av rommet spiller en stor rolle når du fargesetter rommet. Fargene, eller områdene som fargesettes, kan være med på å åpne rommet og få en mindre plass til å virke større. En hvit gang som er både lang og oppdelt i flere rom eller består av flere dører kan enten fremheves ved fargebruk - slik vi har gjort her.

Den klare blå fargen gir rommet karakter og gjør det spennende i bevege seg i rommet. Eller du kan male både vegg og dører i samme farge ved å la overflatene gli over i hverandre, slik at de fremstår som en enhet. Da oppleves det hele som en helhet, og øyet må ikke jobbe for å skille detaljene. Den hvite fargen heter Base White og den blå Mystical Dijon.

Les også: Hvordan få et lite rom til å føles større

Henter dataene, vennligst vent...