Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hjemme hos Daniella Witte

Duse, nøytrale farger i kontrast til dramatiskt sort og vakkert grønt – følg med oss inn hjemme hos den svenske bloggeren Daniella Witte!

Nøytralt med kontraster

@daniellawitte_vardagsrum
@daniellawitte_vardagsrum

 

Daniella bryter den duse, nøytrale fargepaletten med mørke detaljer. Dette gjør at rommet føles mer personlig og dramatisk, uten at det går ut over harmonien. Veggene i stuen er malt med Ambiance Xtramatt for en dyp lød og fargen heter Dusky Calais.

Svarte detaljer

@daniellawitte_svarta detaljer
@daniellawitte_svarta detaljer

 

Grafisk interessant, men allikevel rolig og stilrent – å kun måle om en dør kan gi et stort løft til ditt hjem.

Blir du også lysten på å gi nytt liv til en gammel dør finner du vår trinn-for-trinn-guide her!

 

Soverommet

@daniellawitte malt soverom inspirasjon
@daniellawitte malt soverom inspirasjon

Daniella er kjent for sin naturlige og harmoniske stil. Vår farge Dusky Le Havre passer perfekt inn i soverommet til den dyktige stylisten.

Les mer om soverommet her

 

@daniellawitte gutterom malt i grågrønn farge
@daniellawitte gutterom malt i grågrønn farge

 

Gutterommet er malt i fargen Grey Sparrow i malingen Ambiance Silkematt. Rommet er blitt et helt nytt rom der veggene og skråtaket er malt om fra hvit til grå veggfarge. Se den fine veggen som er bygget for å avgrense seng og skrivebord.

Uterommet

@daniellawitte_knopplist murtex
@daniellawitte_knopplist murtex

 

For noen år siden laget Daniella sitt eget utedør spa-område med både basseng og egendesignet boblebad. Murveggene rundt området er hvite og rene og passer perfekt både på dagtid med den blå himmelen som contrast, og på kveldstid når alle lys og lykter lager en koselig stemming. Her er rom for både barnetreff og pool-party! Veggen er malt med Murtex StayClean. Da hjelper regnet til med å vaske rent! At hvitt ikke er hvitt, er tydelig her og fargen heter Base White. Nordens hviteste hvitfarge!

 

Middelhavsvibber på terrassen

@daniellawitte_terass
@daniellawitte_terass

 

Uteplassen er elegant og veggene her er malt i den hviteste hvite fargen BaseWhite. Grønne krukkepalmer og poolens blå vann gir liv til altanen og ser utrolig innbydende ut. 

@daniellawitte_pool
@daniellawitte_pool

Loungestemning på terrassen

@daniellawitte_lounge
@daniellawitte_lounge

 

En enkel DIY-versjon av Daniellas herlige lounge kan gjøres av en tykk, grå dyne (f.eks laget til solsenger) på en vanlig trebenk. Mal gjerne treet i en grå farge og for fineste resultat, anbefaler vi malingen ONE Door & Window Tech - den er perfekt for hagemøbler som jo ofte trenger vask. Legg til noen store, myke puter, gjerne med trekk i vakkert linstoff, og et pledd eller to, og du har en koselig loungehjørne du også!

 

@daniellawitte inspirasjon uteplass
@daniellawitte inspirasjon uteplass

 

Daniella har malt de utvendige murveggene med vår maling Murtex Stay Clean. Det er en helmatt fasademaling for utvendig maling på puss, betong og lettbetong. Takket være ny teknologi er malingen selvrengjørende, og regnet tar med seg smuss og sopp vekk fra overflaten. Smart!

Daniella Witte er en av Nordens beste stylister og du finner hennes interiørunivers på @daniellawitte og på hennes blogg Nyt!

 

 

 

Farger laster....