Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hjemme hos IdyllogHim

Støvete farger i hjemmet til bloggeren Ann-Elin

Stuen

@idylloghim stue malt med NordicLight maling
@idylloghim stue malt med NordicLight maling

Det luftige uttrykket i stuen fremstår som varmt og organisk.

Slik beskriver Ann-Elin stuen: "Mange tror at om du har hvite vegger, tak og gulv så blir alt så kjølig og lite koselig. Dette er feil for det er viktig hvilke elementer og møbler du" fletter" sammen. Bruk lune tekstiler, MANGE tekstiler og naturlige elementer som kurver, bambus og rekved. Da, kan du ikke gjøre feil."

Stuen er malt med den patenterte maling Nordic Light, som er en maling som ikke kan brekkes i flere farger. Malingen leveres som ferdig produkt. Vi har eliminert alle sorte pigmenter og resultatet er en kritthvit maling som reflekterer lyset opptil 40% bedre enn ordinær hvitmaling gjør. Det kritthvite utseende gir allikevel et varmt uttrykk og den rene hvite fargen passer sammen med de fleste andre farger.

Soverommet

@idylloghim soverom ombre1
@idylloghim soverom ombre1

Ann-Elin skriver om soverommet: På veggene har jeg brukt malingen Ambiance X-tra matt fra Nordsjø Maling. Fargekodene: Grey Pearl og Grey Sparrow. Begge disse fargene er nøytrale og den mørkeste (Grey Sparrow) er så fin varm-grå farge!!!

Husk her er det opp til hver enkelt hvordan du vil at veggen din skal se ut, ingen blir lik.... Det kreves arbeid og tålmodighet:) Jeg brukte en myk bred kost og en utvasket "bomull t-shirt". Jeg gikk over flere ganger og gikk på avstand hver gang for å se hvordan det tok seg ut langt i fra. Du finner ut av dette etter hvert som du har begynt. Malingen tørker raskt og gir et nydelig matt resultat!

Gjesterommet

@idylloghim ombre malt gjesterom
@idylloghim ombre malt gjesterom

Ann-Elin skriver: Nok en gang så ble jeg så inspirert til å forvandle et rom og dette ble gjesterommet vårt. Dette rommet kan jeg raskt forvandle på en billig og enkel måte når jeg måtte ønsker og kjenner at impulsiviteten tar overhånd:) Fargene jeg har valgt er våren- sommeren 2016 fargekart fra Nordsjø. Det ble også en "ombrevegg" her i dette rommet på den ene veggen og det ble en varm stemning, med innslag av etniske detaljer, selvlaget hode-gavl (DIY) av euro-paller og moderne lamper på nattbordene som jeg sikkert snart kommer til å spray-lakkere. Kanskje en lys grå farge eller hvite? Ting kan brukes om igjen...

Taklampa blir nok et prosjekt jeg kommer til å gjøre noe med senere, har en ide her som jeg vil prøve meg på.

Alle tekstilene lå gjemt i klesskapet, for jeg kaster aldri noen puter eller putetrekk. Har mange godt lagret og de fleste kommer frem igjen eller blir gitt til venner og kjente:):)

Farger: Sinnrik (lys støvrosa) og C9.13.37 (brent terracotta)

Gulvet

@idylloghim malte hvite gulv
@idylloghim malte hvite gulv

Ann-Elin skriver: Jeg kan anbefale alle å male gulvene sine om de er lei av den gamle parketten. Dette er en fin løsning før dere eventuelt vil skifte til en ny parkett I neste omgang. Jeg har beholdt de svart/ hvite og naturlige elementene, men det nye i stua vår nå er at det er mer hvit og gråtoner samlet sammen:)

Vi malte også gulvbelegget her i høst og det fungerer kjempebra, vi brukte "Diamond Floor" fra Nordsjø. Det ble bare et prøveprosjekt for oss, men på sønnen min sitt rom vi også malt gulvbelegg også og der sitter han og "ruller" en kontorstol hele tiden og det er ikke en ripe i malingen! Ser ut som om alt kan males, bare en bruker riktig maling og gjør et godt forarbeid. Nå er alle gulv i hele huset malt hvite og "I LOVE IT":) Farge: Klassisk Hvit

Uterommet

@idylloghim malt uterom
@idylloghim malt uterom

Ann-Elin skriver om uterommet: Prosjekt "hagestue" er nå ferdig og vi har fått oss en nye uteplass som nesten blir som en hytte i " Cottage style"på samme tid. Her har vi nå en stor "lounge" sofa (DIY) spiseplass, samt 2 gode ørelappstoler i rotting. Her er alt vi trenger for en drømme plass ute i hagen.

Vi bygger oss inn etter vestlands-været. Når jeg satte i gang med planleggingen så ønsket jeg at den skulle være lun, naturlige farger, mye tekstiler i lin og myk bomull, samt innslag av nytt og gjenbruk. Også litt industriell og rustikk.

Den skulle få en egen "SJEL".

Så først så satte jeg sammen farger i tekstiler og fargekartet til utendørsmaling fra Nordsjø Norge.

Vi hadde vill-marks panel fra før i denne ene enden og ønsket å "brekke" naturlig av med rustikk plank. Så da var den billige forskalingspanelet perfekt som stående panel, med litt" glipe" mellom hvert bord. Vi brukte den "ru" utsiden frem!

Maling kode/gulv : "Mineral Rock" fra Nordsjö Maling kode/ tak : "Mineral Water" fra Nordsjö Du finner Ann-Elin på bloggen IdyllOgHim og på IG som @idylloghim

Ann Elin Eriksen Sørøy er interiørkonsulent, møbelselger og blogger. Hennes store lidenskap er interiør, møbler og trender. På bloggen kan du lese om oppussingsprosjekter, styling tips og hennes vakre hjem.

Du finner Ann-Elin og hennes fantastiske blogg IdyllOgHim her...

Farger laster....