Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hjemme hos Lena Lidman

Lena Lidmans teft for stil og innredning har gitt henne over 19'000 følgere på Instagram. Velkommen inn i hennes hjem der nøytrale farger og vakre materialer står i fokus.

Luftig soverom i naturnære farger

Ett av husets vakreste rom er soverommet, synes vi. Den herlige sengen får all den plass den behøver og flankeres av tremøbler med sjarmerende patina. Veggene er malt i den grågrønne fargen som heter Tant Johannas Gröna, som gir rommet et løft og mer personlighet uten å være påtrengende.

@lenalidman_stue_TantJohannasGrøna2
@lenalidman_stue_TantJohannasGrøna2

En kroklist malt i samme farge som veggen er super for stilren avlastning.

50 nyanser av greige – velkommen til stuen

@lenalidman_stue_HoP
@lenalidman_stue_HoP

Stuen går i nyanser av grått, beige og hvitt - og veggene er malt i fargen i HoP Greige. Variasjonen av materialer og tekstur gir liv til den nøytrale fargepaletten, og svarte detaljer som vegglampan og bilder skaper kontrast.

Å leke med teksturer på denne måten er et superbra tips for deg som ikke foretrekker å innrede med alt for fargesterke farger!

@lenalidman_stue_HoP2
@lenalidman_stue_HoP2

Grå skinnfell mot mørk rotting er fantastisk! Vi elsker også det slitte, utfellbare bordet i hjørnet.

@lenalidman_stue_listverk
@lenalidman_stue_listverk

Detaljer som de vakreste listene i stuen samt vinduskarmer er malt i helhvitt - med maling SuperFinish i farge BaseWhite. Gi illusjon av høye lister, ved å benytte 2 lister som settes opp med et stort mellomrom - og male listverk og veggen med samme farge. Da vil veggen se ut som en naturlig del av listverket. Fantastisk virkningsfullt i eldre hus der dette passer inn!

Stigen er ett stadig tilbakevendende innslag i Lenas innredning. Tips: Anvend som hylle og still planter på trappetrinnene!

Grønn dobbeltdør og minimalistisk dekor

@lenalidman_dør
@lenalidman_dør

Gør ett bra siste inntrykk med en vakker dør, Lenas er malt i samma farge som soverommet (Tant Johannas Gröna). La deg gjerne inspireres av hennes måte å la noen få dekorative ting få den oppmerksomhet de fortjener ved å ikke "over-innrede". Det lille bordet med planten er jo ett kunstverk i seg selv! Ekstra bonus er at til og med en liten gang vil se så mye større og luftigere ut om du velger ut noen få ting å pynte rommet med istedenfor for å legge til for mange ting.

Se mer av hjemmet til Lena Lidman - følg henne på Instagram @lenalidman85

Henter dataene, vennligst vent...