Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
ONE Supertech 5
ONE Supertech 5

Hvilken eksteriørmaling skal du velge

Å male huset med riktig maling kan spare deg for både tid og penger.

ONE Super Tech

ONE Super Tech har ekstermt god glans- og fargebestandighet i tillegg til at den er selvrensende. Det betyr at når det regner vil smuss følge med og husfasaden ser nymalt ut lenge. Den er overmalbar etter 2 timer og har en ekstremt god dekkevne med inntill 16 års vedlikeholdsintervaller når vårt påføringssystem benyttes. I tillegg er husmalingen den eneste svanemerkede selvrensende malingen..

ONE Supertech 7

SuperMatt

Dette er en dekkende akrylmaling av høy kvalitet som gir en fin og helmatt husvegg. Den tørker raskt så du rekker 2 strøk på en dag, og gir deg inntil 10 års vedlikeholdsintervaller når vårt malingssytem benyttes.

Svart farge på husveggen
Sortmalt hus

Tinova Traditional Exterior

En dekkende oljemaling (alkyd) til fasader, vinduer og treverk utendørs som gir det klassiske utseende til oljemaling. Malingen gir inntil 8 års vedlikeholdsintervaller når vårt malingssystem benyttes.

 Årstidene påvirker fargene
Årstidene påvirker fargene

Tinova Premium Exterior+

Dette er en heldekkende hybridmaling (akryl/alkyd) av høy kvalitet som fremhever overflatens trestruktur. Malingen har en meget god glans- og fargestabilitet, og inntil 14 års vedlikeholdsintervaller når vårt malingssystem benyttes.

Hvit husmaling
Hvit husmaling

Eksteriørmaling - systemmaling for et vellykket og varig resultat

For å få et perfekt resultat må du male med vår systemmaling. Det betyr i korte trekk at du benytter produkter som er utviklet for å virke sammen på beste mulig måte med tanke på sluttresultatet på din husvegg.

Følgende fremgangsmåte benyttes for eksteriørmaling fra Nordsjø:

1. IMPREGNERE; Tinova Wood Base Oil

2. GRUNNE; Tinova Primer Exterior

3. MALE; velg eksteriørmaling etter ønsket sluttresultat

Eksteriørmaling
Eksteriørmaling
Eksteriørmaling
Eksteriørmaling
Impregneringsolje
Forarbeid er viktig når du skal male hus
Forarbeid er viktig når du skal male hus

Forarbeid er viktig for sluttresultatet

Det er lurt å gøre forarbeidet ordentlig før du maler huset, så slipper du å gjøre jobben på nytt. Malingen fester seg bedre på et rent hus, og det gjenspeiles på sluttresultatet. Et lag med pollen som ligger på huskledningen  bør det tas vekk før malingen starter opp pg svertesopp etter forurening og fuktig vær må vaskes bort. Vask huset med Husvask så påfører du samtidig soppdrepende middel og matter ned malingen slik at ny maling for bedre feste. Din Nordsjo-forhandlere selger pendel, rulle og forlengerstang slik at jobben går raskt. Og husk at du gjerne kan bruke en regnfull dag til å vaske huset, slik at du er klar til å male når været snur og husveggen er helt tørr.

Tips og fremgangmåter ved husmaling

Terrassen - en forlengelse av huset

Henter dataene, vennligst vent...