Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Hvitelinjer maler med signaturfargen sin Lion Heart

HviteLinjer Lion Heart

Jeg har valgt en gul farge. Jeg er normalt meget glad i nøytrale farger, Lion Heart er valgt ut som en kontrast til det. Jeg tror fargen vil passe godt sammen med lyse og mørke gråfarger, brunt, sort og hvitt.

Presentasjon av blogger:

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og er 29 år. Jeg kommer opprinnelig fra Trondheim, men har bodd i vakre Bergen i de siste seks årene. Her bor jeg sammen med samboer Vegard, og våre to barn Sander på 3,5 år og Sebastian på snart 1 år. Min store lidenskap er interiør, design og styling. Jeg har vært interessert i interiør siden barndommen, og barnerommet mitt fikk ofte utskiftninger. Jeg har vært igjennom mange stilarter opp igjennom årene, men i de siste årene har jeg vært tro mot det moderne og minimalistiske. Jeg liker det enkelt, og det gjenspeiles likeså i klesstilen min som i interiøret.

HviteLinjer har malt batman på gutterommet

Signaturfarge: Hvitelinjer Lion Heart

Jeg har valgt en gul farge. Jeg er normalt meget glad i nøytrale farger, Lion Heart er valgt ut som en kontrast til det. Det er en varm farge, og en farge som jeg føler er i i motebildet akkurat nå, og derfor sikkert kan ses i interiør senere. Det er en farge som kan brukes sammen med mange andre farger. Jeg tror fargen vil passe godt sammen med lyse og mørke gråfarger, brunt, sort og hvitt. Jeg valgte navnet Lion Heart fordi jeg fikk assosiasjoner til fargen på en løve første gang jeg så den. At jeg skal male fargen på barnerommet gjør også at navnet passer godt.

Katrine med IG-kontoen HviteLinjer maler barnerommet og tester farger

Jeg bruker farger hjemme, mye grått og lyst, så denne fargen kan fint brukes på møbler, en stol f.eks., eller til å male en enkel vegg. Ikke en stor stuevegg, men noen små detaljer på veggen, eller en liten endevegg, som kontrast til gråfargene jeg har.
Selv har jeg malt et barnerom, både en hel vegg og figurer på de motstående veggene. Jeg har dessuten malt flere møbler i rommet med denne fargen.

Hva betyr farger i interiøret?

Det er faktisk litt vilt at jeg har endt opp med å velge en gul farge, for det er ikke en farge jeg hadde valgt for 1 eller 2 år siden. Men jeg føler dette vil passe hjemme hos meg, og at den kan være en kontrast til de nøytrale og kalde fargene jeg har i dag. 

Vil du lese mer om alle Katrines spennende projekter, så kan du følge henne her:
Blogg: http://hvitelinjer.no/
Facebook: www.facebook.com/hvitelinjer
Instagram: @hvitelinjer , @white.interior@hekleskatter

Farger laster....