Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Lilla soverom med vinduskarm malt i blått
«Hvordan får jeg et rom til å føles mer åpent?»

«Hvordan får jeg et rom til å føles mer åpent med Bright Skies™?»

En lys og optimistisk nyanse, Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, er den perfekte måten å bringe et friskt pust inn i ethvert rom. Ved å bruke komplementære trendpaletter har vi satt sammen fire ideer for å gjøre rommet ditt lettere og luftigere, fra å male taket til tofargede vegger ...

Bright Skies™, Nordsjö årets farge 2022, er en lys, naturlig blå som bringer følelsen av frisk luft og åpen himmel rett inn i hjemmet ditt. Det er også veldig allsidig, og arbeider sammen med fire forskjellige komplementære fargepaletter for å gi ethvert rom en umiddelbar følelse av lys og rom, uansett størrelse. 

Det er ikke bare kombinasjonene av fargenyanser som fungerer godt, men også hvordan og hvor du bruker dem. Bright Skies™ kan lyse opp en stor overflate av vegg eller tak, men det er også en effektiv aksentfarge som trekker oppmerksomhet mot deler av et rom eller skaper et fokuspunkt. Og de fire medfølgende fargepalettene gir deg uendelig mulighet til å kombinere farger på mange ulike måter. 

Her er fire enkle maleideer til et rom ved hjelp av Nordsjö årets farge 2022 og fargepalettene. For mer inspirasjon, se videoen.

1. Mal taket og få en bonus

Spisestue med tak malt i blått

Slå opp øynene og skap ditt eget himmelbilde i taket malt i Nordsjö årets farge 2022, Bright Skies™. Denne revitaliserende nyansen kan bidra til å gi en følelse av luftighet til ethvert rom, og det gir en velkommen forbindelse til naturen og himmelen utenfor. Både i kombinasjon med lette komplementære fargetoner eller bare brukt alene, så vil fargen også få mest mulig ut av det naturlige dagslyset. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö City life FN.02.77

2. Harmoni med vegger og skap

Kjøkken med vegger og skap malt i blått

Gi kjøkkenet ditt et nytt liv ved å male på nytt både skapdører og vegger i Bright Skies™. Ikke bare gir denne luftige og lette revitaliserende fargenyansen en friskhet. Den vil også øke dagslyset, slik at kjøkkenet ditt føles mer åpent og luftig.. Å male veggene i samme farge skaper en sømløs effekt som bringer utseendet sammen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Bright Skies™ T0.10.70

3. Prøv å male veggen i to farger

Tofarget malt vegg i blått og hvitt harmonerer med spistuens bord og stoler

Maling av veggen i to komplementære fargenyanser kan gi et rom visuell interesse og nysgjerrighet inn i rommet. Ved å bruke en dypere nyanse på den nedre halvdelen og en lysere fargetone over kan det også øke følelse av høyde da det vil trekke øyet oppover. Et enkelt og smart triks, og det vil umiddelbart gjøre at rommet ditt føles mer åpent. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö horizons S9.03.81
Bright Skies™ T0.10.70
Denim Drift S0.10.50

4. Mal arbeidsområdet ditt

Kontor med blå vegger, rundt bord og rosa stol

Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, er det perfekte bakteppet for en travel hverdag, og gir en luftig følelse av ubegrenset plass til ethvert rom. Den lyseblå fargetonen kan gi klarhet i et travelt hjem, samt en velkommen forbindelse til naturen. Brukes fargen rundt vinduer, kan Bright Skies™ også bidra til å trekke inn følelsen av frisk luft og maksimere dagslyset. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70

Farger laster....