Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Kjøkken med malt grønn og lyseblå kjøkkenbenkplate
«Hvordan soneinndele et åpent rom?»

«Hvordan kan jeg soneinndele et rom med Nordsjö årets farge 2022?»

Å skape et multifunksjonelt hjem mens du tilfører et friskt og delikat farge trenger ikke å være komplisert. Bruk Nordsjö årets farge 2022, Bright Skies™, og dens komplementære farger for å soneinndele forskjellige områder i et åpent rom. Her er fire ideer som er enkle å oppnå ...

Soneinndeling kan hjelpe på effektiviteten – i rom der det foregår spising, TV-seing, arbeidsområde og lekeområde. Maling er en fin måte å oppnå dette på, da bruk av forskjellige farger for forskjellige områder kan gi romidentitet selv uten vegger.

 NordsjöÅrets farge 2022, Bright Skies™, og palettene gir deg de perfekte fargevalg som gjør soneinndelingen enkel. Hvordan du bruker disse kombinasjonene vil avhenge av sonene du trenger, men Bright Skies™ og fargene kan samarbeide på flere måter for å gi en følelse av fleksibilitet og et pust av frisk luft til ethvert rom med åpen planløsning. 

Her er fire enkle måter å soninndele på med Nordsjö årets farge 2022, Bright Skies™. For flere ideer, se videoen.

1. Mal deg et hjemmekontor

Soverom med blått tak og brun vegg bak sengen

Hvis et avslappende rom, som en stue eller et soverom, er det eneste stedet som er mulig å sette et skrivebord og en stol, kan du velge en bakgrunn som fungerer. Her gir fargene fra paletten varme til rommet, mens tak som er malt i Bright Skies™ gir en frisk, luftig følelse og forbindelse til naturen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö terra flame D3.32.55
Bright Skies™ T0.10.70
Spiced Honey E4.22.49

2. Del et rom til både lekser og lek

Barnas soverom og lekerom med vegg malt i gult og blått

Når et rom må tjene to formål, for eksempel dette barnerommet, er det en smart løsning å dele det med forskjellige farger. Bright Skies™ er akkurat den rette nyansen for inspirerende fokus og konsentrasjon, mens en koordinerende farge i dempet sennep er perfekt for lek. En skillelinje malt i en klarere farge gir et ekstra fokus 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Deep Rochefort F9.20.70
Nördsjo cobra Bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70

3. Fremhev en funksjon

Stue med mezzanine malt i blått

Mal en del av et større rom, for eksempel denne mezzanine, med farger. Å bruke en fargenyanse for å definere rommet på denne måten, hjelper til med å skille arbeid fra avslapning, og Bright Skies™ er den perfekte lyse og luftige fargetone for å booste konsentrasjonen. Resten av rommet, i myke nyanser av blekrosa og dempet sennep, blir det perfekte sted for å slappe av på slutten av en travel dag når arbeidet er over. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Dark Montpellier F6.55.54
Nordsjö floating petal B6.05.73
Deep Rochefort F9.20.70

4. Koble flere rom sammen med farger

Blå sirkel på brun vegg med blåmalt rom utenfor

Hvis det er et delvis skille mellom tilstøtende rom, kan maling bidra til å koble de to områdene sammen. Her, gjenspeiler en sirkel av Bright Skies™ fargen på veggene utenfor og trekker den luftige følelsen av himmelen fra kontoret inn i gangen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Spiced Honey E4.22.49

Henter dataene, vennligst vent...