Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hylle og vegg malt i samme farge

En effektiv måte å endre romfølelse på er å male både hylle og vegg i samme farge. Riktig maling på rett plass betyr ikke nødvendigvis samme malingstype på alle overflater. Hyllen og veggen trenger to ulike typer malinger - i samme farge.

Å male møbler i same farge som veggen er en smart og dekorativ løsning. Med monokrome farger får øyet får mer rom å se på, hvilket gir inntrykk av at rommet er større enn det virkelig er. Men husk at veggen trenger en annen type maling enn hyllen.

 

 

Vegg og hylle i samme farge @tildabjarsmyr

Slik skriver Tilda på sin blogg: Ville ha en plassbygd hylle langs med hele den korte siden av rommet og gjerne i samma farge som de øvrige veggene. Jeg dro innom min Nordsjö Ide & Design-forhandler og ba de hjelpe meg med å blande frem den perfekte grå/blå fargen som ble bedre enn jeg noensinne kunne tro. Tenk hva litt maling og et par Billy hyller fra Ikea kan bli så fint sammen!

Maling til veggen er Ambiance Xtramatt og maling til hyllen er Ambiance SuperFinish. Fargen på begge malingstypene er fargekode R4.05.62

Copyright bild © @tildabjarsmyr

Läs mer på Instagram @tildabjursmyr eller på Tildas blogg hos Sköna Hem

 

 

@annakubel og hvordan sosiale media inspirert

Slik skriver Anna på sin blogg: Min ikeahylla har tatt instaverden med storm, så gøy at så mange har gjort det samme og at den har vært synlig både på blogger og magasin. Nylig var jeg og min hylle synlig i et tysk interiørmagasin. Tenk at noe så enkelt som å stille to hyller feil vei og male dem litt kan gi så mye inspirasjon. Det er det jeg elsker med sosiale medier!

Knepet er å legge ned bokhyllen på sidan istedenfor, så de to hyllene stilles oppå hverandre, og etterpå male dem i valgfri farge. Litt småpill gjenstår, som å spakle over hullene for originalbeina (ettersom de havner på siden istedenfor under), men fint blir det! Bokhylla er Välje fra Ikea.

Maling til hyller er Ambiance SuperFinish 5 og til veggen Ambiance Xtramatt. Fargen på begge heter Sofistikert.

Copyright bilde © @annakubel

Les også Anna Kubels nye signaturfarge: Kubel Green Forest

Følg @annakubel på Instagram eller les mer på bloggen hennes

 

 

Den plassbygde hyllen hos @emsloo

Slik skriver Emily Slotte: Det her er antakelig det billigste trikset for å få en hylle til å se ut som den er plassbygget! Jeg kjøpte tre Billys bokhyller på Ikea, den smale varianten. Deretter skrudde jeg de sammen med hverandre og festet hyllene med skruer i veggen. Jag valgte hvordan jeg ville sette hylleplantene, vær nøye her for det vil ikke gå an å angre seg siden.

Videre anvendte jeg meg av finsparkel og sparklet igjen de små hullene der det er meningen at du skal kunne plassere om hylleplatene. Dette mågjentas ett par ganger for et slett resultat. Slip deretter der du har sparklet samt hele hyllen med ett finkornig sandpapir, dette for at rubbe opp yoverflaten og få malingen til å feste bedre. Tørk med en fuktig klut.

For å få den plassbygde utseende så brukte jeg samm farge som veggen, Deep Paris fra Nordsjö. Malingstypen jeg anvendte heter Nordsjö Ambiance Superfinish som er en helmatt maling, akkurat som veggmalingen. Jeg maler hyllena I to omganger. Tada, klart! Jeg er SÅ fornøyd og elsker virkelig å variere med leker, små finheter, filt og kurver i hyllene.

Copyright bilde © @emsloo

Følg @emsloo på Instagram eller les mer på bloggen til Emsloo

Henter dataene, vennligst vent...