Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Innredning i balanse hos bloggeren AddSimplicity

Janice Wistrand er en av Nordens største bloggere og er Feng Shui konsulent, interiørarkitekt og foreleser. Hennes blogg AddSimplicity ble kåret til Årets interiørblogger av Elle Decoration. I søken etter farger har hun tatt frem en egen farge som heter Simplicityr Greige, som hun har malt soverommet sitt med.

Janice Wistrand bor i et 1700 talls hus i et gammelt fiskevær i Skåne, Sverige. Hun er en av Nordens største bloggere og er Feng Shui konsulent, interiørarkitekt og foreleser. Hennes blogg AddSimplicity ble nylig kåret til Årets interiørblogger av Elle Decoration. Her deler hun fantastiske og inspirerende tips. Stuen er malt med malingen Ambiance Xtramatt i farge Silver Cloud.

 

 

Soverom

Slik skriver hun på bloggen sin: Velkommen inn i vårt nye soverom. Varmere enn tidigere med en greige fargetone på veggen. Veggfargen har jeg tatt frem selv og det er en grå fargetone med beige i, og fås som farge Simplicity Greige. Vårt soverom skal symbolisere hvile og kjærlighet og skal derfor ikke innredes i for sterke farger. Forsøk å plassere rommet i hjemmet der det er mest rolig. Når jeg innreder synes jeg det er bra om man kan dele inn huset i en aktiv del og en roligere del. Som regel føles overetasjen som det beste alternativet der ingen mennesker kan gå forbi utenfor vinduet, samt at det er deilig å ha en privat del i huset når man har besøk av venner og famile.

 

@addsimplicity greige soverommet
@addsimplicity greige soverommet

 

Når man innreder soverom er det viktig å tenke på kraftposisjonen. Med det menes at man ska ha trygghet og støtte i ryggen (mot en vegg) og fri sikt fremover og over dør og vindu. Dere vet den der følelsen av å ha kontroll på hva som skjer. Dette er noe som ligger langt tilbake i vår kropp (nærmere bestemt siden tiden i grottene, der vi måtte være forberedt på å forsvare oss mot farer).

 

@addsimplicity malt i simplicity greige på soverom
@addsimplicity malt i simplicity greige på soverom

 

Farger som kan være passende i et soverom er de som ligger nær vår natur, lyse rogivende toner som blått, grått, grønt, men også jordnære farger, i brunt og beige. Unngå sterke farger som gult, orange og rødt ettersom de er for intensive og gjør det vanskelig for oss å koble av. Derimot kan detaljer i rødt/cerise eller rosa forsterke kjærligheten og det vil man jo såklart ha i ett soverom. Hun har malt med malingen Ambiance Xtramatt i farge Simplicity Greige. Fargen har bloggeren mikset selv og satt sin egen signatur på.

 

 

Barnerommet - En titt inn i Celines rom

Jannice skriver: Jeg får mange spørsmål på fargen på veggene. Den heter Våkne. Den har en fin dus rosa tone, ikke griserosa men heller pudderaktig - og om du har som vi, vindu i nord, går den litt mot lilla. Bruk malingen Ambiance Xtramatt.

 

 

Huset

Vær nøye med fargesettingen. Ta i betraktning husets alder. Les bøker om utspring, stiler og fargevalg. Gjør det til ditt hus, men glem ikke å ta hensyn til huset karakter.

Jeg er så fornøyd med den hvite fargen vi valgte. Ja det er VIRKELIG stor forskjell på hvit og hvit. Bruk Murtex Silicate på murhuset i farge Base White.

@addsimplicity malt murhus grön dörr
@addsimplicity malt murhus grön dörr

 

Ytterdøren

Å male døren i en betydelig mørkere tone enn lister og vindu ble virkelig bra og er et godt tips til dere som vil ha et velbalansert uttrykk.

Janice har et Feng Shui tips når det gjelder inngangen till huset: Lag en vei frem til ytterdøren uten rette linjer som gir en stressende følelse. Dette er en av mine favoritter i hagen. Den bølgete formen med den gamle brosteinen lagt i vakkert mønster. De grønne vekstene sammen med vår dør i en petroleumsfarge gir en innbydende følelse.

I Feng Shui snakker man ofte om voktere. To like krukker på hver side av døren skaper den følelsen. Det føles storslått og samtidig ”på vakt”, hvilket gir en trygg og velkommende følelse. Malt med malingen One Door & Window i farge Intense Cognac.

 

 

I hagen

Janiche kjøpte et bord og en benk, som bygger en tripp trapp effekt som er en takknemlig form å jobbe med når man skal gjøre et fint stilleben. Bordet og benken er i ubehandlet tre så jeg malte det med en eksteriørbeis (Tinova UV Super) som var matt og svart. Bruk terrassebeis Tinova UV Super i farge Twilight.

 

 

Garasjen

På veggene har vi valgt Nordsjös maling for våtrom i en grå tone; Grey Charm. Først våtromsgrunning og siden våtromsmaling. Dette fordi det er et kaldt rom og da det lett kan bli kjølig og fuktig ved væromslag. Vi har aldri mindre enn 8 grader her, så et lite varme-element står på for å holde en viss temperatur. Først tenkte vi å ha de pussede veggene som de er, men jeg anbefaler virkelig å male de da det holder overflaten bedre og ikke ”smuler”. Bruk Perform+ Våtromsprimer og Perform+ Våtromsmaling i farge Grey Charm.

Finn de beste tipsene hos Nordens største interiørblogg for Feng Shui -AddSimplicity och på Instagram @addsimplicity.

Henter dataene, vennligst vent...