Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Interiør bloggernes nye favoritt – prøv den nye smarte Colour Tester

Danske Kristina Hede Fogsgaard, med bloggen www.rosemille.dk og Instagram profilen @_rosemille har teste Colour tester. Les om hennes erfaringer her.

Den 32-årige interiør-entusiast, Kristina Hede Fogsgaard, jobber til daglig som interiørkonsulent og SoMe ansvarlig i Invita køkkensenter i Aarhus, og driver samtidig bloggen www.rosemille.dk hvor hun hovedsakelig skriver om interiør, barnerom og barnemote. I tillegg har hun også Instagram profilen @_rosemille og administrerer profilen @invitaaarhus. 

“Vårt hjem er under konstant forandring på grunn av alle de prosjekter som dukker opp i mitt hode, og som stiller seg i kø for å bli satt ut i live. Jeg malte et firkantet felt med den nye Colour Testeren, med hver av de 3 fargeprøvene, og jeg må bare si at det aldrig har været enklere. Nordsjö er i mine øyne et brand som ligger langt foran når det gjelder trender og nytenkning.”  


 

Kristina valgte å prøve den nye Colour Tester

Da malerprosjektene har hopet seg opp hos familien igjennom en årrekke, valgte hun å prøve den nye lille Colour Testeren fra Nordsjö, med maling og rulle i ett, i stedet for å prøve å tenke seg til fargene på veggen, som man gjør med et tradisjonelt fargekart. Hun malte prøvene både på det lyseste og det mørkeste stedet i rommet, da farger kan variere mye, på grunn av lysets endring i løpet av dagen. Så bør man helst male minimum to ganger, for å få den samme dekkende fargen, som ved normal maling.

“En av de første tingene jeg gjorde etter at jeg hadde prøvemalt på veggen, var å teste noen utvalgte innredningsdetaljer mot veggen og fargen. Blant annet holdt jeg opp min favorittplante foran fargen for å få en følelse av hvordan det kunne bli når det ble ferdigmalt.»

Enkelt å prøve fargene i sitt hjem

Med hjelp av den nye Colour Testeren med minirulle er det superenkelt å prøve fargene i sitt eget hjem. Man fjerner bare beskyttelsesfolien, trykker litt maling ned på rullen og går i gang. Det er veldig mange lekre farger å velge mellom, og Kristina hadde et hav av idéer. Hun falt blant annet for årets farge “Spiced Honey”, som hun beskriver som “spot on” når det kommer til en farge som er superfasjonabel. Men hun valgte til slutt fargen “Restful Melun”, som passet med hennes interiør.

“Jeg har nettopp kjøpt et par skjønne kjoler til mine jenter, i nesten samme farge, og ble så glad da jeg oppdaget dette. Den var en anelse for mørk på den veggen jeg hadde bestemt meg for å male, og derfor må denne fargen bare vente til jeg har det rette stedet for den. Fargen “Sparkling Calais” var også en av de jeg prøvemalte. Det er en meget lys beige tone, som ville være diskret, men som samtidig vil skape lekre kontraster på mine vegger, og fremheve stukaturen perfekt. Det endte dog med min opprinnelige plan om kun å male veggen med gallerihyllene, og da jeg fikk malt fargen “Restful Melun” og satte et par av bildene foran, var alt bare perfekt.”

Varme fargenyanser

Varme nyanser passer veldig godt til den mørke årstiden vi går inn i, og er også veldig populære i øyeblikket. Kristina påpeker at man kan velge en av fargene på én vegg, og så f.eks. male et møbel, eller en del av en annen vegg i en annen farge.

“Da jeg først malte “Restful Melun” tenkte jeg at den kanskje ble litt for feminin til en spisestue. Men så snart jeg fikk de sorte rammene, litt messing og litt grønne blader og natur med inn i helhetsbildet, stemte det hele for meg. Det lysegrå kjøkkenet som ligger i nærheten av galleriveggen, har bestemt fått litt ekstra glød med den nye rosa tonen i rommet.”  

Høsttips!

Et av Kristina Hede Fogsgaards høsttips er blant annet at velour er hot, og at det er veldig mange lekre brente naturfarger å velge mellom. I tillegg kan man også gjerne myke opp interiøret med noen ekstra puter og varme pledd.

Det er bare å komme i gang med å prøve alle de nye spennende fargene hjemme hos seg selv – og det er nå avgjort langt enklere med den nye Colour Testeren fra Nordsjö.

Fargeprøvene kan kjøpes i alle butikker som forhandler Nordsjö maling og på Nordsjö’s egen webshop som du finner her. Da får du den tilsendt direkte i din postkasse. 

Prøvemal!

Når det kommer til å velge farge, så foreslår vi på Nordsjö at man alltid prøvemaler for å se hvordan fargen passer i lyset i det rommet man har planlagt å male. Her kan du lese mer om Colour Tester, og også se hvilke farger den finnes i. Det beste er at du også kan klikke dine favorittfarger i Colour Tester direkte hjem til postakassen her.
Det har aldri vært enklere å velge riktig farge!


Farger laster....