Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_2

Kombiner årets Nordsjö-farge med dristig rosa og rødt

For å hjelpe deg å forvandle veggene med nye farger har vi satt sammen fire brukervennlige fargekombinasjoner, sentrert rundt Brave Ground. Med de fremtredende rød- og rosanyansene i den ekspressive fargepaletten setter du et personlig, kreativt preg …

Årets farge 2021 Brave Ground er en varm, naturlig farge som lar andre fargenyanser skinne. Den er styrkende, balanserende og fungerer utmerket med våre ekspressive farger – en av de brukervennlige palettene vi har laget for at du kan forvandle veggene.

Bland iøynefallende og frisk rosa og rødt, og kombiner med subtile fargenyanser i samme fargeskala. Farger i den ekspressive fargepaletten passer utmerket for å skape liv og vitalitet i hjemmet. Denne paletten gir energi og overrasker, med sterke farger som kompletteres av jordlige fargenyanser.

Enten du velger å male en fondvegg eller eksperimentere med en av våre enkle maleteknikker, så hjelper disse uttrykksfulle fargene deg å skape et personlig preg og et imponerende, moderne utseende som vil fungere med alle typer interiør.

Her er fire enkle og inspirerende ideer for bruk av årets Nordsjö-farge, Brave Ground med disse ekspressive fargene:

1. Lag grafikk på soveromsveggen

Nordsjo_CF21_Colour_of_the_year_Expressive_colors_global_1

Få et modig preg på soveromsveggene ved å blande pastellrosa og subtile fargenyanser av Brave Ground med geometriske sirkler i dristige røde nyanser. Det er en ideell måte å få deg til å føle deg positiv på om morgenen.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39
Nordsjö Tea dance B8.38.44

2. Forvandle stuen din med tofarget vegg

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_2

Mal en halvvegg i subtilt rosa sammen med årets Nordsjö-farge, Brave Ground, for å få et individuelt utseende i stuen. Bruk maling som fungerer på vanlige gipsvegger eller panelvegger - alt etter hvilken ovreflate du skal male. Skal du male panelvegger av tre kan du benytte Ambiance SuperFinish i helmatt eller halvblank eller Original helmatt, silkematt eller halvblank. Skal du male gipsvegg benytter du vakre Ambiance Xtramatt, Perform+ Easy2Clean, Ambiance Silkematt eller Original Helmatt, Matt, Silkematt eller Halvblank. Tilfør masse energi med tilbehør i dristig rosa og rødt.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö African glow C0.10.60

 

3. Mal buer på kjøkkenet

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_3

Maling av en enkel bue med noen nyanser mørkere enn veggen er en effektiv måte å fremheve fokuspunkter på i et rom, f.eks. døråpninger. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken ved å se vår video Slik maler du en bue 

Gi de indre døråpningene en dristig kontrastfarge – for eksempel den lyserøde som vises her – og lag en tofarget vegg med Brave Ground og en lysere nyanse for et kreativt og fargerikt kjøkken.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö African glow C0.10.60
Nordsjö Burning sky AN.02.77
Nordsjö Tibet tan D5.10.65
Nordsjö Tea dance B8.38.44

4. Bli kreativ og mal en kontorplass

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_4

Bruk av ekspressive farger handler om å tenke annerledes. Her ble skinnende rosa brukt mot årets Nordsjo-farge 2021 for å definere et morsomt og funksjonelt arbeidsområde i et åpent rom. Tilbehør i lyse fargenyanser gir et helhetlig inntrykk.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39

Vil du vite mer om Årets farge?


Henter dataene, vennligst vent...