Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Grønnmalt vegger med vinduskarm malt i blått
Ta med utsiden inn med grønn- og blåfarger

Kombiner Bright Skies™ med årets Nordsjö-farge

Åpen plass, frisk luft, naturen – vårt behov for natur har aldri vært så håndgripelig. De trendledede grønn- og blåfargene i fargepaletten Greenhouse, sammen med Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, kan få ethvert rom til å gi følelsen av å være i kontakt med den naturlige verden. Her er fire enkle måter å bruke den på ...

Å føle seg knyttet til naturen er bra for sjelen. Enten du bor på landet eller i byen, så kan du bringe den naturlige verdens friskhet inn i hjemmet ditt med grønne planter, dagslys og farger. 

Årets Nordsjö-farge 2022, Bright Skies™, er en lett, luftig og vitaliserende fargetone som øyeblikkelig kan oppfriske boområdet ditt. Det føles naturlig med fargene fra Greenhouse-paletten – en palett full av fargetoner inspirert av verden rundt oss, fra mosegrønne nyanser til naturlige nøytrale. 

Enten du velger å bruke bare en eller to nyanser, eller lag på lag i flere fargetoner sammen, vil disse fargekombinasjonene gi ethvert rom et friskt pust og bringe inn de positive effektene av naturen.

1. Gjør taket ditt til en himmel

Lysegrønne vegger med tak malt i blått

Tak er ofte malt hvitt, men hvorfor ikke velge farge? Bright Skies™ er det perfekte valget for taket, noe som gir en lett og luftig følelse av ubegrenset plass i ethvert rom. Prøv å kombinere den med kule, rolige, myke grønne veggen fra Greenhouse-paletten for en frisk, omsluttende følelse som gjør mest mulig ut av dagslyset. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö Wilton blue R1.10.65
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Bright Skies™ T0.10.70

2. Bli berørt av farger

Soverom med grønnmalt dør og vegger i blått

Gi et soverom et friskt og åpent preg med Nordsjö Årets farge og Greenhouse fargepalett. Når du bruker myke grønne og gråblå farger på underveggene og treverket, og maler øvre del i Bright Skies™, trekker du øyet oppover og skaper en følelse av ekstra høyde. Skap den ultimate oasen ved å blande naturlig tilbehør og grøntområder. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Denim Drift S0.10.50
Nordsjö khaki mists F3.28.38

3. Lek med farger på kjøkkenet

Kjøkken med åpne hyller med blå og grønn bakgrunnsvegg

Åpne hyller har større innvirkning i et kjøkken eller spisestue når de er montert på en fargerik vegg. Her settes fargene i Greenhouse paletten mot Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, og lager et forfriskende bakgrunn til en enkel hylleenhet. Disse farger inspirert av himmel, gress, blader og planter er også ideelle for å fremheve innredningsdetaljer i naturlige materialer, for eksempel tredekor og håndlagd keramikk. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Bright Skies™ T0.10.70

4. Ta naturen inn i på hjemmekontoret

Skrivebord mot lysegrønn murvegg med blå kant

Luftige naturlige farger fungerer godt på et hjemmekontor da de myker opp det som kan være et høyteknologisk område. Velg de lysere tonene Fra Greenhouse paletten for å få mest mulig ut av det naturlige dagslys, og avgrens arbeidsområdet med Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, for å skape en oppløftende, forfriskende stil. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö horizons S9.03.81
Tranquil Dawn J5.03.71
Bright Skies™ T0.10.70

Henter dataene, vennligst vent...