Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Kontraster og blå vegger hos @hvitelinjer

Katrines stil er moderne, minimalistisk og med en forkjærlighet for norsk og dansk design. Mørke blå og grå vegger fremhever de hvite detaljene.

Katrine elsker interiør og borddekking, så mens andre kokkelerer så fikser hun hjemmet sitt med mørke matte blå og grå farger - og selvsagt med hvite detaljer. Katrine som er godt over gjennomsnittlig interessert i interiør deler bilder på Instagram under navnet @hvitelinjer. Slik skriver Katrine på sin blogg:

 

@hvitelinjer spisestuevegg blå2
@hvitelinjer spisestuevegg blå2

 

Stuen ble ferdig på 30 minutter

I går kunne jeg ikke vente lengre. Malingen var hentet allerede før vi hadde flyttet inn og tankene i hodet om hvordan det ville se ut hadde vært klare lenge. I går kveld, klokken halv ti fant jeg frem malerkosten. Vips! 30 minutter senere var spisestue-veggen svart. Tenk det! Å totalforandre et helt rom på en halvtime! Fargen heter Mystical Le Havre og er en Ambiance Xtramatt veggmaling fra Nordsjø.

Les mer på hennes blogg HviteLinjer

Mystical Paris er en varm, lun blåfarge fra Nordsjø. En mystisk, mørk farge som er nydelig mot gull og svart.

 

@hvitelinjer stue malt blå i Dark Dijon
@hvitelinjer stue malt blå i Dark Dijon

 

Stuen

Nå er stueveggen vår blå! Litt uvant, men vi er kjempe fornøyd. Blir bare mer og mer glad i den mørke, lune og varme fargen fra Nordsjø

På fredag dro jeg å handlet det jeg trengte. Kl. 19.45 kom jeg på at vi ikke hadde malingsbrett, så jeg kastet meg i bilen for å rekke Jernia som stengte kl. 20. Jeg MÅTTE bare male den veggen! Kl. 22.15 hadde jeg malt 2 strøk og flekket, og kunne legge bort malingskosten. Så liten tid på en så stor forandring!

Fargen er Dark Dijon fra Nordsjø. Malt med Ambiance Xtramatt maling. Super dekkende maling som tørker på null komma niks!

Det jeg liker best med fargen er at den forandrer seg etter lyset i rommet. Du ser det også på bildene her at fargen virker lysere på noen enn andre. Det siste bildet tok jeg når stuen var fylt med sollys og du ser tydelig den klare, mørke blåfargen.

Les mer om stuen på hennes blogg

@hvitelinjer soverom
@hvitelinjer soverom

 

Soverommet

Rommet er ikke særlig stort. Faktisk det minste soverommet vi noen gang har hatt på de 4 plassene vi har bodd sammen. Ville da en mørk vegg gjøre at soverommet virket mindre? På en annen side så har vi mye lys i rommet. Vi har et stort vindu og en verandadør som slipper mye lys inn. Så hvorfor ikke prøve å male da tenkte jeg, det er jo bare å male over om det ikke blir bra. Vi har malt alle lister og 3 vegger med Sne fra Nordsjø. Siste vegg er malt med Xtramatt Mystical Le Havre

 

@hvitelinjer barnerommet malt i Glowing Paris
@hvitelinjer barnerommet malt i Glowing Paris

 

Babyrommet

Veggen er malt med Xtramatt maling fra Nordsjø i Glowing Paris. Jeg er så fornøyd med fargen! Den er anonym og dus, men samtidig gir den mye stemning til rommet. De andre veggene er malt hvite.

Bilder © @hvitelinjer

Du finner bloggen til Katrine og HviteLinjer her og hennes Instagramkonto @hvitelinjer

Henter dataene, vennligst vent...