Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Krickelins Dimblå

Den svenske bloggeren Kristin Lagerqvist (på instagram kjent som @Krickelin) har i et samarbeid med Nordsjö tatt frem en ny farge til hjemmet sitt, som heter Krickelins dimblå.

Den svenske bloggeren har en hjem som stadig er avbildet i store interiørmagasiner i verden. Ikke bare for sin unike stil og personlig tilnærming til interiør - men også for hennes blå farger i hjemmet. En av fargene er hennes signaturfarger - Krickelins dimblå.

@krickelin spisestue malte dører
@krickelin spisestue malte dører

 

Slik skriver Krickelin: Jeg var på jakt efter en lys blå farge som ikke skulle føles babyblå og tok med to bilder til min Nordsjö Ide & Design-forhandler. Jentene i butikken hjalp meg å blande to alternativ som jeg tok med meg hjem etterpå for å testmale på veggen for å se hvordan fargen ville se ut i både dags- og kveldslys, med skygger samt til våre bilder og møbler.

Jag ville også at fargen skulle fungere sammen med den storblomsterede tapeten i hallen, og ettersom det er et gjennomgangrom så ville jeg at det skulle være en vakker passasje inn til spisestuen som går i en ennå lysere (nesten hvit) farge sammen med de store mørkeblå skyvedørene.

Fargen med navnet Krickelins dimblå finner du hos alle våre forhandlere.

 

Å velge form og farge

@krickelin skyvedører dark dijon
@krickelin skyvedører dark dijon

 

Det er jo ikke hjernefysikk man holder på med, men det er gøy å få til å se hvordan man kan skape et harmonisk hjem med farger, mønster og kunst. Å kjenne I magen hvordan man selv vil ha sitt hjem. Det er vanskelig siden man blir foret med fine stiler hver dag på sosiale medier og presse, og da er det lett å bli rådvill.

 

Lag en bildevegg

@krickelin dimblå bildevegg
@krickelin dimblå bildevegg

 

Slik skriver Krickelin: Jeg plukket frem alle bilder som er ton i ton med veggen og kompletterte med å trykke opp egne foto. "Morgontrött Igor bakom myggnät" er min favoritt. Etterpå hang jeg foto opp i hele hjørnet fra gulv til tak og lot det henge bilder på de andre veggene.

Slik får du helmatte vegger

Slik går du frem for å få lekre nymalte vegger i stuen

Henter dataene, vennligst vent...