Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Kritthvitt hos @tildabjarsmyr

Den svenske bloggeren Tilda Bjärsmyr malte fasaden på sin sjarmerende villa med One Super Tech i fargen Base White. Vil man ha et kritthvitt hus er Base White det beste valget. Hos Tilda setter fargen tonen for hjemmets rene, lyse estetikk.

Fasaden fikk ett løft

@tildabjarsmyr2
@tildabjarsmyr2

 

Slik skriver Tilda på sin blogg:

– Den nye hvite fargen på huset er på plass - og hvilken forskjell det ble I forhold til tidligere. Jeg er superfornøyd og huset fikk seg et realt løft! Dere kan skimte ytterdøren der også. Huset var malt i fargen Bomull tidligere. Nå ser man jo virkelig forskjellen når den nye malingen er på plass. Tror det blir kanonfint med grå/sort dør og mørkegrå markiser!

 

@tildabjarsmyr4
@tildabjarsmyr4

 

Det tror vi også, spesielt med tanke på hvor fint Base White står i kontrast mot det mørke taket, for ikke å snakke om den vakre grønne naturen utenfor.

@tildabjarsmyr1
@tildabjarsmyr1

 

Så fantastisk! Bare ytterdøren som også skal få seg en omgang maling nå, så er inngangspartiet ferdig. På et helhvitt hus er kontrastene viktig, og de grønne trærne og plantene rundt huset gir ro og velvære. Grønn er en beroligende farge som passer sammen med mange farger. 

Sammen med sorte detaljer er det en flott fargepalett for klassiske villaer.

 

Prikken over i-en – ytterdøren

@tildabjarsmyr_onedoor
@tildabjarsmyr_onedoor

 

Og her har vi den sorte døren, malt i fargen GråSvart. Den sorte fargen gir liv og kontrast til den hvite fasaden og fremhever den vakre tretrappen foran huset.

Vil du se mer av Tilda og hennes hjem så følg henne på Instagram @tildabjarsmyr eller besøk hennes blogg!

Henter dataene, vennligst vent...