Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Hvite linjer
Hvite linjer

Kunsten å velge rett gråfarge

Grått er en trendy farge, men også en riktig klassiker. Hjemme hos bloggeren og instagrammeren Katrine Lindgjerdet, er stuen malt i vår vakre sotgrå farge, Glowing Calais.

Når Katrine Lindgjerdet med bloggen hvitelinjer.no og instagramkontoen @hvitelinjer, skulle male stuen sin, falt valget på en nøytral mellommørk gråfarge. Som Katrine skriver på sin blogg: Grå er ikke bare grå, det finns så utrolig mange gråfarger å velge mellom, så før jeg bestemte meg for hvilken gråfarge jeg ville ha på veggen, så hadde jeg prøvemalt med syv ulike farger på veggen.

Fargen som Katrine til slutt valgte, heter Glowing Calais, og er en mellomørk, sotgrå vakker farge. Jeg er så fornøyd med fargen! Det var akkurat den gråfargen jeg letet etter, sier Katrine.

Hvite linjer
Hvite linjer

Vil du se om fargen Glowing Calais passer hjemme hos deg? Klikk hjem din Colour Tester direkte til døren her

Med gråfarger skaper du en ro og en behagelig atmosfære

Grått kan man kombinere med de fleste andre farger, så det er ikke rart at mange velger akkurat en gråfarge når de skal male. Det finns også et stort utvalg av grå farger, alt fra de lyse, milde nyansene til de mørkere fargetonene som forsterker kompleksitet og holdning.

Hvite linjer
Hvite linjer

Veggfargen heter Glowing Calais

For å finne den gråfargen som passer akkurat deg, er det viktig at du går ut fra forutsetningene i rommet, tenker over helheten og hvilken stemning du vil skape. Kjølig nordlys fra store, generøse vinduer kan få en nøytral farge til å føles kald. Et rom som ligger sydvendt byr på motsatte forutsetninger: her forsterkes allerede varme toner, mens nøytrale og svakt kalde farger kan varmes av lyset. Les mer om gråfarger her.

Hvite linjer
Hvite linjer

Prøvemal

Det er alltid en god idé å prøvemale en del av veggen for å se hvordan fargen passer akkurat i det rommet man planlegger å male. Vil du se om fargen Glowing Calais passer hjemme hos deg? Prøvemal fargen med Colour Tester som har en innovativ emballasje med maling og mini-rull i ett. Klikk din Colour Tester direkte hjem i postkassen her 

Hvite linjer
hvite linjer

Vil du se mer fra Katrines hjem? Les også: Gøy på barnerommet hos HviteLinjer

Henter dataene, vennligst vent...