Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
dromrum

La oss sette farge på barnets fantasi

En ny undersøkelse fra YouGov viser at færre enn 1 av 10 barn selv får bestemme hvordan deres egne rom skal se ut. Det er derfor vi nå lanserer Drømmerommet, et verktøy som skal hjelpe barn å bli mer delaktige i designprosessen. 

Innredning og interiør er alltid på tapetet og idag ser mange på det som en fritidsinteresse å holde sitt hjem i tråd med de trender som er gjeldende akkurat nå. Men spørsmålet er hvem vi egentlig innreder for? YouGovs undersøkelse viser at det ofte har vært foreldre som har bestemt over barnerommets innredning – til og med blant de forldre som sier at de i hovedsak inspireres av sine barn. Det tolker vi som at viljen blant foreldre finnes, men at rent praktisk er vanskelig å involvere sine barn i designbeslutningen. Men nå håper vi at det skal bli endring på det!

Malebok i sentrum 

Navet i Drømmerommet er en spesieltutviklet målebok. Boken består av stensiler på ulike rom, der barnet enkelt kan tegne inn sitt drømmerom. Her kan barnet gå løs med farger og idéer og la fantasien flyte fritt. Når tegningene er klar kan den levers hos en Nordsjö forhandler og der kan du få hjelp av en av våre fargeeksperter som gir deg forslag på hvordan  designet kan skapes i virkeligheten.

Tanken er helt enkelt at Drømmerommet skal være broen mellom barnets livligeo fantasi og hjemmets faktiske forutsetninger. Et verktøy som skal hjelpe barnet å få sin stemme hørt, men også en støtte for foreldre som faktisk vil involvere sine barn, men som ikkee vet hvordan. 

Vi håper at vi med hjelp av Drømmerommet kan fortsette å gjøre verden litl mer fargesterk. Målet er det samme som alltid – mindre plass til regler og det man føler man bør gjøre, o mer plass til kreativitet og personlighet. Vi vil virkelig oppfordre foraldre å våge og a med sine barn inn i prosessen. Barnerom bør være til bare for barn, foreldre får jo faktisk bestemme over alle andre rom i hjemmet. 

Bli inspirert

På Instagram finner vi i dag mange som liker å ta med barna inn ibestemmsle av farger på barnerom. Les også:  9 av 10  får ikke velge sine farger til barnerommet selv. 

Henter dataene, vennligst vent...