Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Lag plass til bevisst nærvær

Skap et rom for bevisst nærvær med naturfarger og organiske former.

I våre dager tenker vi stadig mer på hvordan vi er forbundet med verden rundt oss. Det handler ikke lenger bare om å hente elementer fra naturen inn i hjemmene våre, men om en større bevissthet. Både med tanke på bærekraft og på hvordan vi kan skape rom som gir indre ro.

Paletten for 2017 gjør i stor grad bruk av naturens egne farger, og den kan kombineres med organiske former og elementer for å gi en beroligende og balansert stemning.

Nyromantisk stil

Botaniske mønstre, naturlige tekstiler og organiske materialer gir interiøret et mykt preg.
Lyst rom med planter

«Vi ser at romantikken vender tilbake innenfor både mote og design», sier overordnet fargedesigner Louise Tod. «Folk blir stadig mer opptatte av hvordan de påvirker miljøet.» Dette gjenspeiles i interiørdesignen gjennom bruk av botaniske mønstre, naturtekstiler og organiske materialer som gir mykere skiller.

Bevisst nærvær er viktig

Håndmalte elementer og organiske motiver gir rommene et sofistikert bohempreg.
Soverom i naturfarger

Selv om denne trenden i stor grad er påvirket av naturen, og å ta vare på og føle tilhørighet til planeten vår, handler det konkret sett om hvordan vi formidler de verdiene som er viktige for oss, i hjemmene våre. Ved å kombinere blå og grønne paletter med brukte og oppussede møbler og gjenstander presenterer vi en ny type eklektisisme, inspirert av naturen.

Håndmalte elementer og organiske motiver hever denne sofistikerte bohemstilen enda et hakk. «Det flotte med denne trenden er at selv om den er svært gjennomtenkt og bunner i ekte engasjement, er det samlede uttrykket veldig tilbakelent», sier Louise.

Hvilke farger?
Restful Le Mans og Misty Fontaine

Utviskede streker

Ha en avslappet holdning til maling – mykere linjer gir en mer organisk stil.
New Romantisism Grønt rom med trapp

Si nei til harde, rette, kunstige streker, og innta en mer avslappet holdning til maling, materialer og interiør. Prøv å blande lyse og mørke toner fra paletten på samme vegg, og bruk kraftige penselstrøk til overgangene. Organiske gjenstander, myke tekstiler og bruk av planter kan også brukes til å bryte mønsteret.

Hvilke farger?
Dark Lyon og Restful Paris

Bevar det friske og moderne preget

«Det er tross alt en moderne stil», påpeker Louise. «Derfor bør du ikke ta helt av, med massevis av heklede stoffer og batikk.» I stedet kan du la paletten vise frem en egen balanse. «Kombinasjonen av grønne og lilla fargetoner er fin til å skape en beroligende stemning», legger hun til. Pass på at du ikke introduserer for mange elementer – en form for orden bør være synlig mellom alle naturelementene.

Hvilke farger?
Dark Toulouse og Misty Montrouge

Farger laster....