Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
lena Lidman maler med signaturfargen Lenas Dusty Green

Lena Lidmans luftige soverom i nydelige naturnære farger

Vi synes et av husets vakreste rom hjemme hos Lena Lidman er soverommet, der veggene er malt med Lenas egen farge, Lenas Dusty Green.

Lena Lidman kommer fra Norrland og bor i byen Umeå. Hun har en stor interesse for innredning og design, hun elsker å ha prosjekter på gang hjemme og å fotografere. Lena Lidmans lidenskap for stil og innredning har gitt henne over 22.000 følgere på Instagram, hvor hun er ansvarlig for instagramkontoen @lenalidman85

For drøyt et år siden kjøpte Lena og hennes samboer, Anders, en gammel Västerbottengård utenfor Umeå. På mindre enn ett år har de gjort stedet til sitt ved hjelp av fantastiske tapeter, maling og gamle detaljer. De nyter nå livet i det vakre 1800-talls huset, sammen med barna Nils og Elsa. Lenas store interesse for innredning og design kommer virkelig til syne i hele hjemmet.

Lena Lidman maler entreen i en dus grønn farge - Lena Lidmans Dusty Green

– Når jeg velger farger hjemme, synes jeg det er viktig å tenke på at det skal være en rød tråd i innredningen, det gjelder materialvalget, og for alle rom. Selv bruker jeg svært mye beige og grått med innslag av grønt. Det er de gjennomgående fargene for alle rom og materialer hjemme hos oss, sier Lena. Et av husets vakreste rom synes vi er soverommet. Det fikk tidlig en omsorgsfull renovering, hvor nøytrale farger og vakre materialer står i fokus. Fra den herlige sengen som får all plassen den trenger, til det vakre tregulvet som er originalt, videre til tremøblene med sjarmerende patina. Alt dette rammes inn av vegger som har fått en matt finish i Lenas egen dempede grågrønne signaturfarge «Lenas Dusty Green», som gir rommet et løft og et enda mer personlig preg uten at det blir påtrengende.

-Jeg har valgt denne litt dempede grågrønne fargen, fordi jeg synes den representerer meg på en måte, og jeg bruker denne fargen svært ofte hjemme. Det er en mild og behagelig farge som oppleves forskjellig avhengig av hvordan lyset faller inn. Jeg liker virkelig jordnære og dempede nyanser, og tror at min farge kan fungere hjemme hos mange - den passer inn i de fleste hjem, forteller Lena.

Lena Lidman maler soverommet grønt

Lena Lidmans beste tips for soverommet:

• Plasser ikke sengen i et hjørne – la den få den plassen den fortjener.

• Velg sengetøy i fine farger og tekstiler, slik at de tåler å synes.

• La store planter få plass på gulvet. De skaper karakter.

• Bland gammelt og nytt – det gjør soverommet sjarmerende og personlig.

• For å være sikker på å få rett farge – prøvemal alltid veggen! Det blir sjelden eksakt samme farge som den du ser på bildet, dessuten avgjøres resultatet av hvordan lyset faller inn i rommet.

Lena Lidmans maler med hennes signaturfarge Dusty Green

Visste du at….

• Grønt assosieres med god og psykisk helse, men det er ikke alt. Fargene – som vi finner i skogen og i naturen – sies også å fungere naturlig som en stresslindrer, hvilket gjør den til et perfekt valg for soverommet.

• Lys grågrønn som eukalyptus, oliven, frodige skogstoner eller mintnyanser, gir alle den beroligende effekten.

Lena Lidmanns fargepallett

Lenas Dusty Green er en del av paletten Nordic Colours 2018, som er en palett skapt av 9 dyktige nordiske interiørbloggere. Se alle fargene i paletten her 

Våg å ta inn flere farger i hjemmet ditt – les interiørstylist Anna Kubels gode råd til hvordan du går frem

I senere tid er også farge Lenas Dusty Sand kommet til. Den finner du i fargekartet Colours you cant wait to come home to

Farger laster....