Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Lena Lidmans maler med hennes signaturfarge Dusty Green

Lenas Dusty Green

Jeg er veldig glad i dusee jordnære toner. Jeg har valgt en grønngrå farge som jeg synes representerer meg fint, da jeg bruker den type farge ganske ofte hjemme hos meg selv. En mild og behagelig farge, som oppleves noe forskjellig avhengig av hvordan lyset faller på den.

Presentasjon av blogger:

Jeg heter Lena og kommer fra Umå i Sverige. Jeg interesserer meg for interiør og design og elsker å ha prosjekter på gang hjemme, og ta bilder av resultatet. Jeg driver Instagramkontoen @lenalidman85

Presentasjon av fargen: Lenas Dusty Green

Jeg er veldig glad i duse jordnære toner. Jeg har valgt en grønngrå farge som jeg synes representerer meg fint, da jeg bruker den type farge ganske ofte hjemme hos meg selv. En mild og behagelig farge, som oppleves noe forskjellig avhengig av hvordan lyset faller på den. Jeg tror det er en farge som kan fungere hjemme hos mange og som vil passe inn i de fleste hjem.

lena Lidman maler med signaturfargen Lenas Dusty Green

Bruk:

Jeg tror Lenas Dusty Green ville passet veldig godt på soverommet. Vi har selv malt om vårt soverom med den, og den passer perfekt sammen med våre takbjelker. Fargen gir virkelig rommet et løft og mer personlighet uten å være påtrengende.
Når jag velger farger hjemme, synes jeg det er viktig å tenke på at det skal være en rød tråd i interiøret og det gjelder alle rom og materialer. Selv anvender jeg mye beige, grått og små innslag av grønt. Det er de gjennomgående fargene for alle rom hjemme hos oss.

Lena Lidman maler soverommet grønt

Vil du lese mere om alle Lenas spennende prosjekter, kan du følge henne her:
Instagram: @lenalidman85

Henter dataene, vennligst vent...