Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Soverommet malt med blå fargen Denim Drift
Blå vegger malt på soverommet for best søvn

Luksuriøse soverom på stramt budsjett

Sov godt etter en stressende dag med behagelige farger på soverommet.

«Hvordan skaper jeg et luksuriøst soverom uten å måtte betale så mye?»

Ifølge vår eksklusive globale undersøkelse sier 37 % av alle selveiere at soverommet er deres topprioritet for oppussing når de flytter til et nytt hjem.

Det er ikke til å undres over at våre soverom er så viktige for oss – vi tilbringer tross alt nesten halvparten av døgnet i dem. Men soverom er ikke bare rom for å sove i. De er også et fristed hvor vi kan slappe av og finnero etter en stresset dag.

Heldigvis trenger du ikke bruke en formue på designermøbler og overdådige tekstiler for å skape hotell-stemning. Et strøk med maling er noen ganger nok for å forvandle et soverom til et luksuriøst fristed.

Slik går du frem for å oppnå det:

 

Dype fargetoner fra juveler tilfører en følelse av eksotisk dekadanse til fargekombinasjonene. Prøv å etterligne dybden og fargen i edelstenene ved å blande matt og blank farge.
Hent fargeinspirasjon fra edelstener

 

1) Juvelfarger

Dype juvelfarger tilfører eksotisk dekadanse til rommet. Bruk dem på veggene ved å male med en matt maling for en vakker, myk effekt, eller sats på blank overflate på et sminkebord eller en stol for å skape glitrende detaljer.

 

Ta nattehimmelen inn og mal veggene dine i mørkeste blått for et stemningsfullt, mystisk soverom som også er inviterende og koselig å sove i.
Et luksuriost blatt soverom

 

2) Midnattsblå

Hent inspirasjon fra nattehimmelen og mal veggene dine i mørkeste blått for et stemningsfullt, mystisk soverom som er beroligende og koselig. Kombiner med møbler som reflektere lyset i rommet. Det vil øke den luksuriøse stemningen.

Les også: Søvndyssende soverom med blå vegger

 

 

3) Sofistikert dyp brunrosa

Når rosa nærmer seg brun finner man gode nøytrale farger skaper en elegant, voksen stil som kan suppleres med tilbehør i nesten hvilken som helst annen farge. Fargen Heart Wood er en flott farge til soverommet. Mal veggen bak hodegjerdet i en mørkere farge, eller del inn veggen og mal en dypere farge i et felt nederst og en midnattsblå farge i en stripe midt på veggen. I overgangen (over og under) bruker du penselen til å lage en dus stripe. Her finner du fremgangsmåte hvordan du går frem

Les også: Slik bruker du fargen Heart Wood for å skape 4 ulike stiler på soverommet

 

Velg dype, bærfargede rødtoner i soverommet – de er neddempede nok til å være fredfullle men fyldige nok til å gi et spennende inntrykk
Tilfor drama med rode baerfarger

 

4) Fyldig rødt

Rødt tilfører drama i et rom. I et soverom er det en god ide å satse på dype, bærfargede farger som er neddempet nok til å fremstå som ferdfulle, men fyldige nok til å gjøre et inntrykk.

Les også: 7 fargepaletter som gir soverommet et ekstra piff

 

Bleke, sølvaktige nyanser skaper en elegant, voksen stemning og kan suppleres med tilbehør i nesten hvilken som helst andre farger.
Et sofistikert, moderne soverom

 

5) Moderne monokromt

Med bruk av svart og hvitt sammen får du et grafisk utseende. Velg en farge på treverk og den andre på veggene for å oppnå et spennende utseende.

Du trenger ikke kun å bruke hvitt eller sort for å få en monokrom stil. Monokrom betyr ikke at rommet er «ensfarget» hvitt, beige eller grått. Hvilken som helst farge på fargesirkelen kan brukes. Nå ser vi ofte interiør basert på blå, røde og grønne monokrome paletter.

Les også: Lena Lidmans luftige soverom i nydelig naturnære farger

 

Tips

Kombiner hvitt sengetøy med tykke pledd og fløyelsputer for prikken over i-en og få et soverom i luksuriøs hotellstil til en overkommelig pris.

Henter dataene, vennligst vent...