Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Mørke vegger og lyse gulv og tak på hytta

Hvite paneltak og mørke beisede dører, karmer og takbjelker i samme farge veggen. Se den vakre hytta og få tips til flotte farger til hytta.

Taket

Hvite tak er lekkert når resten av interiøret får en mørkere farge. Da kan dagslyset speile seg i taket og bringe lyset inn i hytta. Det lyse taket forlenger takhøyden uten at det blir tungt og mørkt i hytta.

Til paneltak anbefaler vi Professional Dør, list & panel 15 i farge Base White og Ambiance Superfinish 5

Mørkbeiset vegg

Beiser du veggene i en mørk transparent farge vil du få en god og lun atmosfære. Har du mange dører, karmer og bærende støtte til takbjelker, så kan det være lurt å male alt i samme farge. Da vil rommet opptre som en enhet uten for mange forstyrrende elementer, og det kan økle romfølelsen

Flytter du overskapene på kjøkken over vinduet, vil dagslyset og solen allikevel skinne inn i rommet, samtidig som rommet føles åpen og luftig.

Listverk males i samme farge som veggen for å gi større romfølelse.

Veggene er besiet med Original Panellakk i farge Gjendebu

Gulvet

Veggen er mørke, men både tak og gulv bidrar til at lyset allikevel flommer inn i rommet. Gulvet i en hytte får gjerne en tøffere bruk enn hjemme og trenger derfor en god maling som tåler denne bruken.

Malingen Perform+ Diamond Floor er en tøff gulvmaling som er ekstrem slitesterk og hurtigtørkende, hvilket er en stor fordel når du skal male på hytta med begrenset tid. I tillegg er den svanemerket. Fargen på gulvet er Kalksteinsgrå.

Henter dataene, vennligst vent...