Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Åpen stue i rosa og blått
Mal i beroligende fargekombinasjoner

Mal i beroligende farger med Nordsjö Årets farge

Studiopaletten er subtil, inspirerende og gledelig, og skaper et rom der du kan lade opp, føle deg inspirert og unnslippe hverdagen. Fargetoner i bleke rosafarger, rødfarger og oransjefarger fungerer perfekt sammen med fargen som gir oss et frisk luft inn i hjemmet Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™.

Å utnytte kreativitet kan være energisk, trøstende og gledelig. Vi trenger alle et rom der vi kan føle oss inspirert til å lytte til musikk, lese en bok, å drømme. Fargene i fargepaletten kan gi den ultimate beroligende bakgrunn med sine myke pastellfarger: varme nyanser som fungerer perfekt sammen med de kule, friske tonene av Bright Skies™

Enten du velger å male en fondvegg eller eksperimentere med en av våre kreative malingsteknikker, er dette farger som rett og slett ser bra ut sammen og som kan pusses opp med i hvilken som helst plass i hjemmet ditt – fra den største stuen til den minste kroken. 

Ta en titt på ideene våre for å kombinere fargene i huset og føl deg inspirert ...

1. Soneinndel en sofaområdet

Blåmalt fondvegg og tak i stuen med beige vegger

I stedet for å male en fondvegge fra kant-til-kant, er det å male et område en fin måte å ramme inn møblene dine på. Her er det malt en stripe av Bright Skies™, Nordsjö årets farge 2022, som fortsetter på taket for å skape et innbydende utseende med en moderne, frisk stil. Med de gjenværende veggene malt i en naturlig nøytral farge, er resultatet lyst, luftig og inspirerende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö taupe twist G0.10.75 
Bright Skies™ T0.10.70 

2. Lag det ultimate hotell-soverommet

Pastellfarget soverom med malt sirkel på vegg

Myk, beroligende og litt glamorøs, Fargene i paletten fungerer strålende på et soverom. Lag en bokhjørne eller et sted å hygge deg på slutten av dagen ved å bryte opp med å male en sirkel i en komplementær farge. Blekrosa og syrin, rammet inn av de luftige fargene av Bright Skies™, skaper en ren og sober stil som både er sofistikert og avslappende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles WN.02.77
Bright Skies™ T0.10.70
Restful Montrouge ZN.02.73

3. Tilfør varme i yttergangen

Mal veggene i mørk rosa og harmoner de med farger på bord og stoler

Bruk av fargene i paletten gir deg mange fargekombinasjoner sammen med Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, fordi de fungerer så bra sammen. I et stort rom kan du skape varme med en dyprosa fargetone sammen med en dus kant. Og tenk på helheten gjennom hele huset, ikke bare i ett rom. Å legge til interiørdetaljer i samme farge i tilstøtende områder vil hjelpe til med å få det til å henge sammen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Nordsjö lilac shadow W9.03.68
Bright Skies™ T0.10.70
Misty Antibes C4.30.49

4. Gjør et inntrykk med maling

Flerfargede vegger bak åpne hyller i stuen

Finnes det en bedre måte å tilføre farge og karakter til hjemmet ditt på enn med et fargespill bak åpne hyller? Komplementerende fargenyanser fra paletten er ideel i bruk for å skape et levende bakteppe som er inspirerende og oppfinnsomt. Bland og match farger fra fargepaletten, sammen med lyse og luftige Bright Skies™

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles WN.02.77
Nordsjö pressed petal B7.10.59
Restful Montrouge ZN.02.73
Nordsjö taupe twist G0.10.75
Bright Skies™ T0.10.70
Misty Antibes C4.30.49

Henter dataene, vennligst vent...