Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Male striper på vegger i syv enkle trinn

Ser du etter ideer til horisontalt stripet maling av vegger? Vi skal vise deg den enkle måten å male striper som passer rommet ditt på ...

Alle vet at et nytt strøk maling i en annen farge kan forvandle et trøtt gammelt rom fullstendig. Ved å male striper på vegger blir effekten forsterket. Det er en måte å introdusere en hel palett med inspirerende farger på, og skape en grafisk effekt som gjør at rommet ser ut som det er pusset opp av en topp interiørdesigner. Det er en enkel look å oppnå med vår enkle trinnvise guide.

Slik maler du striper på veggen din – du trenger:

 • Et spann med hver av fargene du ønsker

 • En malerull og et malebrett

 • Målebånd eller laser

 • Blyant

 • Hyssing og kritt

 • Maskeringsteip

 • Malerpensler

 • Saks

 1. Har du smalnet det inn til noen få nyanser? Prøv dem ut med vår enkle Colourtester i ulike farger for å oppdage din perfekte fargekombinasjon. Bestill de i dag rett hjem i postkassen din.
 2. Påfør bakgrunnsfargen din først. Dette er hovefargen på veggen din. Når malingen er helt tørr, er du klar til å skape stripene dine.
 3. Bestem posisjonen på stripene dine, og merk linjene dine med kritt. Mål ned fra taket, og sett noen blyantmerker ved å bruke målebåndet eller laser. Dra en lengde med hyssing over et kritt. Strekk hyssingen langs veggen og fest den med maskeringsteip i hver ende. Kontroller at hyssingen er rett, og trekk deretter i hyssingen slik at den spretter tilbake og etterlater seg en krittstrek på veggen. Gjenta for toppen og bunnen av hver stripe. Alternativt benytt en laser til å streke opp stripene med blyant
 4. Lim på maskeringsteip langs den rette linjen og påse at teipen sitter godt fast på veggen
 5. Påfør stripene ved å bruke malerull og -brett. For en perfekt finish, sørg for å gå bare litt over kanten på maskeringsteipen.
 6. Vent til malingen har tørket litt, men fremdeles er litt fuktig, og fjern så maskeringsteipen for å se din stripete vegg.

Ser du etter mer inspirasjon til hvordan du kan male striper på en vegg? Utforsk ideer til lekre horisontale striper på vegger i disse vakre rommene ...

En idé til å male striper på veggen med lekne toner for å gi rommet energi 

De horisontale stripene på bildet øverst i artikkelen er en dristig måte å bringe farge inn i et rom på, og lage et blikkfang i hjemmet ditt. Velg klare, men uvanlige nyanser som intens pudderrosa og sennepsgul, temperert av de beroligende tonene i årets farge for 2020, Tranquil Dawn. Dette valget blander vanlige striper på toppen av veggen med et solid bånd med farge på den lavere delen av veggen for å øke den lekne effekten. Fargerikt tilbehør fullfører denne looken.

Hvilke farger?
F9.44.69 Nordsjö vibrant yellow
J5.03.71 Tranquil Dawn
B7.06.78 Nordsjõ raspberry shake

Slik maler du striper på en vegg for en morsom, men likevel elegant stil

cf20_how_to_paint_stripes


Dette rommet balanserer lekne elementer med en helhetlig følelse av eleganse. En idé til å male striper på veggen balanserer grafiske uregelmessige striper med en beroligende fargekombinasjon av en myk kremfarge og årets farge, Tranquil Dawn.

Dette rolige rommet får en varm atmosfære av fargetoner av terrakotta-rosa, myk korallrød og sennepsgul.

Hvilke farger?
J5.03.71 Tranquil Dawn
JN.00.88 Nordsjö clean harmony
C9.21.58 Copper Orange

Mal striper på veggene for å skape en intens og stemningsfull atmosfære

cf20_painting_stripes_on_walls_bedroom


Dette avslappede soverommet viser fordelene hvis du tør å være litt dristig med farger og skaper et uvanlig, men vakkert blikkfang. Veggene er delt i tre striper av varierende bredde for å gi referanse til en bildeskinne. En rik marineblå farge dekker mesteparten av veggen, med frodig grønn farge øverst på veggen som begge deles av stripen malt med årets farge for 2020, Tranquil Dawn.

Luksuriøse stoffer kombinert med tilbehør i farger fra edelstener og edle metaller skaper et soverom som er perfekt for dekadente dagdrømmer. Til denne stilen passer tekstiler av både fløyel, cordfløyel, lin og silke.

Hvilke farger?

J8.19.33 Nordsjö Forest Gound
J5.03.71 Tranquil Dawn
U0.10.20 Nordsjö indigo depths 

Male striper på vegger for en rolig og luftig look

cf20_painting_stripes_on_walls_kids_room


I dette beroligende barnerommet skaper fargestripene malt ton-i-ton der de blekeste, nøytrale nyansene gir en stemning som er enkel og rolig uten å være kjedelig. Ved å bruke den mykeste blå på den nedre veggen og årets farge for 2020, Tranquil Dawn på øverste del av veggen. Varmt tre og koselige pledd i komplementære farger fullfører looken.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
ON.01.70 Nordsjö hazy morning
S4.04.62 Nordsjö smoky sensation

Henter dataene, vennligst vent...