Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Murfasader i gult, hvit og grått
La deg inspirere av murfasader

Vakre murhus!

I norden har vi lange og sterke tradisjoner med murhus i ulike arkitekturstiler. Derfor er vår fargekolleksjon for mur/puss og mineraliske overflater spesielt utvalgt for vår natur og lysforhold. Hva som passer best til ditt hus kommer an på husets arkitektur og omgivelser. 

Utendørsmaling for fasaden

Når du velger farger ute er det viktig å vite at fargen oppleves lysere og sterkere når den males opp på en stor flate. Du bør velge en mørkere og mer dempet farge en den du ser på fargeprøven. Prøvemal derfor på en større flate før du bestemmer deg. Tenk på helheten når du velger farge, slik at fasaden, vinduer, dører og andre detaljer harmonerer. Du kan fremheve vakre detaljer med en annen farge, og skjule det som er mindre fint ved å male det i samme farge som bakgrunnen. 

Hvit, beige og naturfargede murfasader


Hvit med en anelse gult og svart gir en behagelig hvittonet fasade. Sandbeige og brunt gir en åpenbar kobling til naturen.

Hvide, beige og naturfarvede pudsede facader

Murfasader i fargene Nordsjö white, Grey slate og Fine clay

Gule og røde murfasader

Variasjoner av gult og rødt gir en varm og tradisjonell fremtoning, og er samtidig vakkert på ny arkitektur.

Dempet gul smelter fint inn i omgivelsene, mens en sterkere gul får huset til å stikke seg frem. Er du inspirert av rustrødt, rødt eller romantisk rosa? Velg farge utifra hva du selv liker, men se gjerne på helheten så den harmonerer med fargene på nabohusene. 

Gula och röda putsfasader

Murhus i fargene Scandinavian Sand, Fired brick og Red brick

Grått og svart på murfasaden

Grått gir fasaden et rolig preg og kan kombineres med sterkere farger på vinduer og dører for å skape karakter. Det gir en vakker bakgrunn til grønne planter og naturlig beiset plank. Mørk grå passer utmerket til moderne arkitekttur - velg den nyansen av grått eller sort som passer best til ditt hus.

Murfasader i fargene (venstre-høyre):  Wolf cub, Amandine og Grey Command 

Blå og grønnmalte murfasader

Blått og grønt har ikke så lang fartstid som fasadefarger, og stikker seg godt frem i bybildet. Vi har samlet noen vakre dempede toner, men også noen sterke og klare. Grønne hus harmonerer godt med naturens grønntoner, og de blå fanger opp himmelens kjølige toner.

Murfasader i fargene Awakening feel, Frosted glass og Dusky Paris

Farger laster....