Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Monokrome vegger - perfekt til personlige detaljer hos @emsloo

Mal med tidløse farger og få helmatte vegger som passer godt sammen med grønne vekster og vakre stilleben. Møblene og objektene trer tydeligere frem når rommet er monokromt fargesatt. Følg med på en tur og bli inspirert av hjemmet til den svenske bloggeren Emilie Slotte @emsloo! Fargepaletten er harmonisk og stilen en miks av skandinavisk eleganse og lekfullhet med mange vakre detaljer.

Monokrome farger

@emsloo fargepalett monokrom stil
@emsloo fargepalett monokrom stil

 

I Emily Slottes hjem gir valget av en monokrom fargeskala en sikker stil. De ulike fargenyansene som går igjen i alle rom er valgt for å skape en rolig og perfekt fondvegg for personlige innredningsdetaljer, puter og bilder.

De tidløse veggene gir rom for grønna vekster, vakre stilleben, møbler i ulike materialer, kunst og tekstiler. Lekkert og smakfullt, eller hva?

 

Stueb er malt i beige

 

Velkommen inn i stuen

La oss begynne i stuen der tidløse, fløyelsmatte vegger gir rom for grønne vekster og vakre stilleben. Her bidrar lyse vegger med en sober eleganse, og tekstiler med farge. Malingen på veggen er Ambiance Xtramatt i fargen Misty Le Havre. Sofaen Le Grand Air har 2 ulike trekk som kan byttes på. Den ene helt i samme farge som sofaen slik gir en helt monokrom stil, og den andre i en dyp plommefarge. De to fargene på sofaen gir to helt ulike uttrykk.

 

Grå kjøkkeninnredning

 

Videre til kjøkkenet med selvmalte kjøkkenskap

Slik skriver Emilie: – Siden vi flyttet har jeg virkelig blitt et fan av billig og rask oppussing. Maling kan virkelig gjøre susen og friske opp gamle møbler og rom som ingenting annet kan. Her i kjøkkenet har jeg malt med Nordsjö Ambiance SuperFinish maling for listverk og panel, och fargen heter Sølveik. Det er en mørkegrå farge som virkelig fikk kjøkkenskapene å komme til sin rett! – Jeg slår virkelig et slag for å male selv kjøkkenskapene hjemme, selv om det tar et par dager å få alt i orden - i allefall om du har en 1,5-åring hjemme. Jeg sparklet hullene som var nødvendig, skrudd ned de skap som var vanskelig å nå, vasket og pusset overflaten lett og malte deretter to strøk med Nordsjös maling for listverk og panel (og møbler selvsagt). Tenk på å bruke denne malingen slik at skapene tåler den slitasje som de lett utsettes for i et kjøkken. Vi byttet i tillegg ut beslagene med nye. Trikset er å investere i bra verktøy, og jeg brukte en slett mini-roller og pensel.

Les også: Nymalt kjøkkeninnredning hos @annakubel

 

Inspirasjon barnerom i lyse farger

 

Barnerom nummer 1... 

Når vi kom til valg av veggfarge så var Engla raskt ute med å si at hun ville ha en beige farge, IKKE grå. Veggmalingen på Englas rom er fra Nordsjös Easy2Clean sortiment og er ultimat i barnerom da de er superenkel å tørke bort flekkar fra. Den er til og med matt og veldig enkel å male med.

 

Inspirasjon jenterom

 

Jag tenkte at det kunne være kul å gjøre noe "nytt" og kjørte samme type farge men i en litt annen nyanse på lister og dør. Jeg er faktisk veldig fornøyd! Veggfargen har fargekode NSC S 2003-Y42R och fargen jeg anvendte på lister, dør osv heter Solid Places/NSC S 5005-Y50R.

 

ått gutterom

 

...og barnerom nummer 2! 

Blakes vegger er malt med Nordsjös Easy2clean maling. Jeg tenkte ordne hans rom i ulike "soner" så det ikke blir for rotete. Her ser dere hans sovehjørne. Han sover egentlig ikke her ennå men vi koser oss og leser bøker, og forbereder så smått for den dagen da han er klar for sitt eget rom og stor seng. – Nå har jeg malt rommet i en fantastisk fin nyanse fra Nordsjös nye Easy2Clean sortiment. Den var helt sykt myk å male med og tørket veldig fort. Easy2clean er perfekt i f.eks. barnerom eller i hallen da den er sykt lett å tørke av, og litt søl og grising spiller ingen rolle.

 

inspirasjon barnerom i blå farger

 

Malingen i taket er Ambiance Xtramatt i farge Grey Pearl og den første blågrå nyansen på veggen heter Glowing Paris. Etterhvert som Blake vokste til malte Emilie også bokhyllen i samme farge som veggen. Følg link under for å se resultatet. Gulvet er hvitbeiset med Original Panellack i farge Snehvit.

Les også: Mal hylle og vegg i samme farge

 

Lysne gulv med panellakk

 

Neste: Kontoret

– Nå ble det maling av trapp i den gamle delen av huset, kontoret, gang og loftet. Maling er et så utrolig enkel måte å forandre hjemmet på. For ikke å snakke om hvor kult det faktisk er å male! – I dag rakk jeg nesten klart i gangen. Der blir det en grå farge som går litt mot blått, veldig fint!

 

Vil du se mer av Emily Slotte?

Du finner henne på Instagram som @emsloo og på hennes blogg.  Copyright: Alle bilder © Emily Slotte // @emsloo

Henter dataene, vennligst vent...