Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Barnerom

Drömrummet

I vår undersøkelse finner vi at 9 av 10 barn ikke selv får velge farge på sitt eget rom. Her finner du inspirasjon der både fargevalg og oppussing er gjort sammen med barna.


 

DIY Danmark

 

Dan och Line, som driver kontoen @DIYDanmark, rr sammen med sine tre barn en ordentlig do-it-yourself familie. De bygger, pusser opp og fikser. Maler gjør de naturligvis också. Line sier ”Vi elsker Nordsjö og har alltid barna med på å skape sine egne rom. Det er så hyggelig og vi viser snart mer fra prosessen – vi er snart ferdig med barnerommet”.  

Les mer på deres blogg, eller følg familien på Instagram Dan & Line @diydanmark

Nymalt barnerom hos @diydanmark med grønne vegger og tak

Familien pusser opp sammen

 

Familjen drar alltid sammen til butikken for å velge farge og maling. Alle liker å teste ut nye farger og er ikke redde for de litt mer fargesterke fargepalettene. De tar alltid med seg fargeprøver hjem og ser hvordan alt passer sammen og for å se hvilken stemning fargen gir rommet. Fargene i huset må følge en rød tråd men også passe barnas smak. Line sier også at familien ønsker å prøve fargen Brave Ground som ble presentert som årets farge 2021.

Fsrger på barnerommet passer med resten av husets farger

Vegg og tak males på barnerommet

 

I den seneste tid var det deres sønn Mads 5 år som var med og pusset opp sitt rom. Han valgte selv en litt mørkere grønn farge til veggene og en lysere grønn til taket. Såå heftig synes vi! Rommet er malt i fargene Midnight Garden og Tranquil Dawn i malingen Ambiance Silkematt.

Vegg og tak males på barnerommet

Olivia med barneromsdrømmer

 

Olivia som driver IG-konto @stylebyoliviaangeline og som i 2017 ble valgt til Norges mest inspirerende instagrammer @stylebyoliviaangeline, pusset nylig opp rommet sammen med sin datter. Fargen de malte med var fra hennes egen fargekolleksjon og heter Olivias LysBeige. For dere som ikke allerede føger henne og vil se hennes fantastiske inspirasjon @stylebyoliviaangeline.

Stylebyoliviaangeline gutterom

Gutterom med ekstra polstring

 

Gutterommet er tilegnet spill og vennebesøk. Veggen er både malt i en dempet blågrå fargen, og de mørke feltene er kortkfliser som også demper lyd. Snedig ikke sant?

Stylebyoliviaangeline gutterom

Claudia BehnanClaudia Behnan som driver IG-konto @claudia.behnan eeelsker interiør er litt modig og går ”all in” med mørkere farger hvilket gjør at hennes hjem skiller seg litt ut i det svenske sosiale medie-landskapet. Hennes sønn Charlie har vokst ut av sitt barnerom og det var tid for en oppussing av tenåringsrommet.

Gutterom med mørke farger @claudia.behnan

Tenåringsrom med koselig hulefølelse

 

Fargen Charlies rom er malt med er Clear Calais med fargekode ON.00.58 og er en mellomgrå og litt kaldere farge. De malte inn lister og vindusnisjene i samme farge hvilket ga effekten av total innramming av rommet som gir den hyggelige men allikvel litt mer voksent preg på rommet som gjerne litt eldre barn vil ha. Den lysere gråfarge heter Light Calais med fargekode GN.01.88 og er en myk hvit farge med litt sorte pigmenter som gjør at den oppleves som rolig og lun. Claudia sier "jeg er superfornøyd og det er også sønnen @mxchalle193 fordi han selv har valgt fargene".

Grå vegger på tenåringrom @claudia.behnan

Fargevalg

 

Charlie har vært med i hele prosessen - fra valg av farge på veggene, velge innredning samt male og spakle. For de av dere som allerede følger Claudia på sosiale medier blir nok ikke forundret at favorittfargen er grå der hjemme. 

Slik gikk det til

 

Claudia og Charlie dro til forhandler Nordsjö Ide & Design PeGe:s for å velge farge. De valgte sammen ut åtte farger som skulle fungera hjemme hos dem. De hadde også i tankene hvilken retning Charlies rom lå i, hvordan lysinnslippet var fra hans vindu og også hvilke farger tekstilene på resten av møblene skulle ha. Det er også viktig at alle farger i huset passer sammen, og her fikk mammaen være med å påvirke litt. Til slutt falt valget som sagt på Clear Calais och for at kontrasten ikke skulle bli for stor så valgte de fargen Light Calais.

Henter dataene, vennligst vent...