Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Nordsjö Visualizer

Nordsjö har nå lansert den banebrytende appen, Visualizer, som for første gang gjør det mulig for brukere å se fargen på sin egen vegg, før det males en eneste dråpe maling.

Nordsjö Visualizer - fargesetting på mobilen

 

Visualizer er en innovativ app som benytter teknikken ”augmented reality”. Teknikken gjør det mulig å se resultatet av malingen før man begynner jobben med å male. Visualizer viser hvordan et hundretalls farger ser ut på veggene i det rommet brukeren befinner seg .

Den smarte appen kan skille ut møbler og annen innredning fra veggene og male rundt dem når du flytter smartphone eller iPad rundt i rommet.

 

@hviit Visualizer fargevelger
@hviit Visualizer fargevelger

 

 

Visualizer_slik gjør du 1
Visualizer_slik gjør du 1
  1. Første gang du åpner appen velger du minst 3 bilder du liker ved å trykke på hjertet eller krysset. Din inspirasjon tilpasses etter dette senere ved søk i appen senere.

  2. Appen har to søkefelt i skjermbildet, og du kan scrolle sidelengs i begge nivå. I venstre hjørne finner du tilgang til menyen.

  3. I menyen finner du prosjekt, prosjektverktøy og innstillinger.

Start et nytt prosjekt

Visualizer_slik gjør du 2
Visualizer_slik gjør du 2
  1. For å starte et nytt prosjekt (f.eks farge til stueveggen), trykk på + eller klikk på "øyet" helt nederst i skjermbildet.

  2. Trykk på øyet for å komme videre.

  3. Følg instruksjonene for respektive verktøy; fargevelger, kamera eller video/panorama. Glem ikke å lagre!

Du velger farge i paletten nederst i skjermbildet, og når du klikker på fargechipsen kommer du videre til produktvalg. Klikker du i den første fargechipsen vil du finne alle våre farger og velge den fargen du ønsker å teste i Visualizeren.

Produktvalg

Visualizer_slik gjør du 3
Visualizer_slik gjør du 3
  1. Når du har funnet fargen du ønsker kan du velge ønsket produkt ved å trykke på malingsspannet som du finner i det grønne feltet helt nederst i skjermbildet.

  2. Velg rom, overflate eller glans i produktfilteret for å finne ønsket produkt som passer til ditt prosjekt.

  3. Du finner nærmeste forhandler ved å trykke på FINN DIN FORHANDLER nederste i skjermbildet i det grønne feltet.

Del ditt prosjekt med dine nære og kjære

Visualizer - Slik gjør du 4
Visualizer - Slik gjør du 4

Trykk på pilen for å dele ditt prosjekt via sosiale medier, på mail eller via sms til kjente eller familie som du ønsker råd fra. Har du en interiørdesigner som hjelper deg kan dere utveksle fargeideer i appen frem og tilbake til hverandre.

Ta gjerne med det lagrede bildet i Visualizeren til en Nordsjö-forhandlere, så kan de hjelpe deg med fargevalg og ideer.

Begynn å male!

Visualizer - Slik gjør du 5
Visualizer - Slik gjør du 5

Når du har funnet den perfekte fargen, eller trenger videre råd hos en ekspert hos våre forhandlere så finner du enkelt en forhandler i nærheten av deg direkte i appen.

Vi blir veldig glade hvis du har lyst å dele resultatet med oss, enten på Facebook eller Instagram. Du finner oss på @nordsjonorge.

Last ned nye Nordsjö Visualizer uten ekstra kostnad for å dele, inspirere og skape med farger.

Last ned fra App Store
Last ned fra Google Play

Farger laster....