Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Nytt fargekart Levende Panel

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge på både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon når det vakre mønsteret i treverket fremheves.

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves.

Farge på øverste bilde: Rondvassbu

 

Levende panel: mørk

Hytteinspirasjon med sort interiørbeis

Sortbeiset panelvegg på soverommet

Den sorte transparente panellakken gir en dekadent utseende på soverommet på hytta. Her finner vi ro og kan våkne uthvilte dagen etterpå. Det vakre spillet i trestrukturen komme ekstra godt frem og sammen med detaljer som sorte lysbrytere og lekkert sengetøy fremstår veggen som en god sone å oppholde seg i. Fargen på bildet over: Trollheim

 

Levende panel:  grå

Panel soverom behandlet med interiørbeis

Panel soverom behandlet med interiørbeis

Har du gulnet panel og ønsker en grå farge? Da kan fargen på underlaget påvirke sluttresultatet. En trehvit vegg vil ikke få samme farge som en furuvegg som har stått lenge og som er blitt gul, når den beises.

Slik løser du det: Påfør første strøk i fargen Snøheim på den gule panelveggen. Påfør deretter siste strøk i en annen farge - som her i en grå drivbeisfarget nyanse. Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet.

Farge på bildet over: Geiteryggen

 

Levende panel: brun

Panel kjøkken behandlet med interiørbeis

Panel kjøkken behandlet med interiørbeis

Panelet, tømmerveggene, taket og døren får karakter når du behandler treverket med panellakk, og det tilpasses dagens interiørtrender og inkluderer naturens vakre fargenyanser utenfor. Det skaper en hyggelig og intim atmosfære, og gir sjel til hus og hytte. Farge på bildet over: Gjendebu

 

Levende panel: Hvit

Hvitelasering av panelvegg

Panellysner

En hvitlasert slett panelvegg på kan på en finstemt måte tilføre et levende uttrykk til inredningen uansett om stilen er moderne eller landlig. Farge på bildet over: Snøheim.

 

Underlaget påvirker fargen

Panel stue behandlet med panellakk

Panel stue behandlet med panellakk

Nordsjö Original Panellakk motvirker gulning av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. Det er viktig å huske på at underlagets farge vil påvirke den endelige fargen. Påføring av Panellakk er en transparent behandling av treverket og er underlaget relativt nytt og lyst, blir fargen du legger på også preget av det lyse. Er underlaget mørkt og gulnet, vil fargen bli mørkere.

Farge på bildet over: Jøldal

 

Fra gulnet panelvegg til lyse vegger

Panel hvitkalket vegg

Panel hvitkalket vegg

Gulnet panel kan bli lysere når du behandler med hvitpigmentert Panellakk. Jo flere strøk jo lysere og hvitere panelvegger får du. Panellysneren heter Snøheim. Den kan beyttes alene for et lyst uttrykk på veggen eller som en base for å lysne panelet før videre farget interiørbeis/lakk på veggene.

 

Fargekart for levende panel

Fargene i dette fargekartet er moderne farger, som vil forskjønne det ekte trepanelet i et helhetlig interiør. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. Den andre palette inneholder brune og varme fargetoner

Panel fargekart 1

Panel fargekart beis 1

Panel fargekart beis 2

Panel fargekart beis 2

Farger laster....