Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Male hus utvendig med One Supreme

Husmaling av absolutt høyeste kvalitet

Vår absolutt beste maling noensinne når du skal male huset ditt - Nordsjö One Supreme. En moderne halvmatt maling som beskytter og sørger for at huset ditt vil se nymalt ut i mange år. One Supreme er utviklet og tilpasset det nordiske klimaet og er svanemerket.

Drømmen om en perfekt fasade

Vårt nordiske klima er tøft for trefasaden, og dagens huseiere stiller høye krav til produkter som både skal beskytte og sørge for at huset ser nymalt ut år etter år. Nordsjö har jobbet hardt med testing og utvikling av malingen, og med Nordsjö One Supreme har vi et fantastisk produkt med mange gode egenskaper som lever opp til drømmen om den perfekte fasaden.

Nordsjö One Supreme -  en maling av absolutt beste kvalitet

En maling som viser huset ditt fra sin beste side - lenge!

Maler du huset med en kvalitetsmaling beholder du følelsen av et nymalt utseende lenge. Det er takknemlig, både estetisk og rent praktisk da du slipper å stå i stige på mange år igjen. Nordsjö One Supreme er selvrensende, noe som innebærer at minimalt med smuss fester seg på malingsfilmen, og at overflaten enkelt skylles ren når det regner.

Med Nordsjö One Supreme får du en moderne og halvmatt finish og ikke minst enestående glans- og fargebestandighet. Dette er malingen for deg som ønsker å beholde glans og farge i mange år.

Følger man vår anbefalinger på systemmaling for trefasaden får du en ekstra god beskyttelse som varer opp til 16 år. Ved å velge en bra premiummaling for huset, som krever lite vedlikehold kan du helt enkelt bruke tiden på helt andre ting - f. eks hagen, eller bare slappe av på terrassen.

Husveggen er malt med malingen Nordsjö One Supreme i fargen Black

Eksepsjonelle egenskaper som forenkler malerarbeidet

Nordsjö One Supreme har en ekstra fyldig konsistens, som gjør den enkel og smidig å påføre trefasaden. Hver gang du tar penselen ned i malingen får du med deg nok maling og du slipper å dyppe mange ganger. Det gir mindre belastning og korter ned arbeidstiden, og den eksepsjonelle dekkevnen gjør den utrolig lett å jobbe med. 

Produktets enestående dekkevne gjør også at detrekker med kun 1-2 strøk ved ommaling. Nordsjö One Supreme er også hurtigtørkende, en viktig fordel som forenkler malerarbeidet og du blir raskere ferdig med maleprosjektet.

Trefasademaling som sparer deg for tid

Vår beste husmaling er svanemerket

Med omtanke for huset ditt har Nordsjö utviklet den beste malingen noensinne. De fantastiske egenskapene gjør Nordsjo One Supreme til det selvsagte valget for nordiske trefasader. At produktet er svanemerket er en ekstra fordel, ikke kun for deg selv. Det finnes ingen unskyldning for at du ikke skal få en vakker fasade som du kan nyte godt av i mange år fremover.

Nordsjö One Supreme og de karakteristiske produktegenskapene

  • Ekstrem dekkevne  
  • Enestående glans- og fargebestandighet
  • Selvrensende og hurtigtørkende 
  • Fyldig konsistens for smidig påføring
  • Kun 1-2 strøk ved ommaling
  • Opp til 16 års beskyttelse ved anbefalt systemmaling
  • Fantastisk halvmatt finish (glans 20)
  • Miljømerket med Svanen
Farger laster....