Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Oppgrader med gjenbruk: Pust nytt liv i gamle møbler

Gjenoppliv og gjenbruk gamle møbler med smarte maleteknikker.

Du trenger ikke bytte ut alle de gamle møblene dine selv om du vil innrede hjemmet i en ny stil. Selv slitte, gamle gjenstander kan gjenopplives gjennom smart bruk av maling, slik at du kan få dem til å se ut akkurat slik du selv vil.

«Det handler om å bruke farge på uventede måter», forklarer Louise Tod, Global fargedesigner ved Global Aesthetic Center. «Det kan være et møbel fra en bruktbutikk som du gir nytt liv til, eller en gammel stol som du maler om og gjør til fokuspunktet i rommet.»

Hvilke farger?

Intense Valence, Misty Montrouge og Denim Drift

 

En dyp og rik fargetone passer perfekt for å vise frem antikviteter.
Grønn vegg

 

En smart og rimelig måte å overraske på

Bruk av brukte møbler eller møbler du allerede har, er en rimelig, bærekraftig og kreativ løsning, og det er også utrolig enkelt. Ikke bare er det effektivt, siden du slipper å kvitte deg med gamle møbler, men du kan også få unike møbler til en brøkdel av det du hadde betalt for nye. I tillegg til antikvitetsforhandlere og -markeder kan du kikke på loppemarkeder i området der du bor.

Hvilke farger?

Dark Lyon

 

Vegger med to farger og ommalte gamle møbler kan gi hjemmet et lekent, og samtidig stilig preg.
Grønt rom med trapp

 

Forny møblene dine

Ved å male møblene kan du på en smart måte innrede ulike rom i hjemmet i ton-i-ton-stil. Det er også en enkel måte å forvandle umoderne møbler på. Et slitt småbord i en sterk farge gir interiøret en morsom og moderne vri.

Hvilke farger?

Dark Lyon og Restful Paris

Gjør et rom fullt av planter enda mer stemningsfullt ved å bruke en variert palett med grønnfarger.
Lyst rom med planter

 

Helt naturlig

«En flott ting med denne stilen er at du bruker materialer som ikke nødvendigvis er dyre eller bearbeidet», sier Louise. Det er også en smart måte å gi hjemmet ditt et trendy, naturlig preg på ved hjelp av gjenstander som du kanskje har oversett. «Materialer som bambus og flettverk har et bohemsk uttrykk, men kan også brukes sammen med hypermoderne design», forklarer Louise.

Og du trenger ikke stoppe der. Prøv å tilføre noen planter for å gi et mykere inntrykk, og sett dem gjerne på små bord eller plasser dem på konsollbord. «Det handler om hva planter kan tilføre, både følelsesmessig og fysisk», legger Louise til. «De skaper et bedre miljø, og de gir ro i sinnet.»

Hvilke farger?

Dark Toulouse

 

Gi interiøret nytt liv

Last ned Nordsjö Visualizer-appen for å finne veggfargene som står perfekt til de gamle, nye møblene.

 

Hvordan går du frem?

• Fjern knotter, beslag, bein og andre detaljer som du ikke skal male, eller dekk de med maskeringstape. Vask Møbelet med Nordsjö Original Forvask. Skyll av overflaten, og la den tørke.

• Matt ned overflaten med et fint sandpapir. Det er spesielt viktig på møbler som allerede er behandlet. Tørk av alt slipestøvet med en microfiberklut.

• Grunn hele møblet med Original Heftgrunn. Hvis møbelet har overflateskader, kreves det reparasjon. Sparkle skaden med Professional Snickerisparkel, la tørke. Slip deretter den sparklede flaten og fjern støvet med en microfiberklut.

• Ved maling av ubehandlet treverk må du først isolere kvister med Nordsjö Original Kvistlakk, før du grunner hele møblet med Original Heftgrunn.

Les også: Slik maler du møbler

Henter dataene, vennligst vent...