Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stylistens signaturfarge PaleDune by Pella

Pale Dune byPella

Fargen jeg har valgt er en beige, meget nøytral lys farge, den har jeg valgt for å finne en farge som kan vare over lang tid. Den er ikke for varm, men holder seg i gråskalaen som jeg liker å jobbe med

Presentasjon av blogger:


Navn: Pella Hedeby, svensk interiørdesigner, stylist og blogger
Interiør har alltid vært en viktig del av mitt liv, jeg har samlet inspirasjonsbilder i mapper så lenge jeg kan huske. Nøkkelordene i min stil er enkel harmoni. Jeg elsker det enkle, et nesten minimalistiske uttrykk, som mykes opp med en personlig touch. Fargene er nøytrale, hvor tyngde og tonalitet styres etter sesong. Materialevalget er naturlig; tre, stein, betong, lær og metaller, som brytes av en fin patina. Med min stil vil jeg kommunisere en avslappet tilgang til interiørverdenens overflod av tilbud.

Presentasjon av fargen: Pale dune byPella


Fargen jeg har valgt er en beige, meget nøytral lys farge, den har jeg valgt for å finne en farge som kan vare over lang tid. Den er ikke for varm, men holder seg i gråskalaen som jeg liker å jobbe med. Den er meget tro mot det myke og minimalistiske, slik som min stil ofte beskrives. Jeg ønsker faktisk å jobbe mer med den beige skalaen i mitt eget hjem, så jeg valgte derfor en farge som jeg tror jeg vil kunne leve med i lang tid.

Pella Hedeby lager moodboard

Bruk:

Denne fargen, med den beige tonen, tror jeg kunne fungere veldig fint på store flater og i mange forskellige rom. Det er en nøytral farge, som kan fungere i mange sammenhenger og i lang tid. Jeg valgte den også fordi den passer til lyse træsorter, som jeg bruker mye av i mitt interiør.

Pella Hedeby benytter fargevifte for å finne farge

Vil du lese mer om alle Pellas spennende projekter, så kan du følge henne her: Blogg: https://www.pellahedeby.com/ 

Instagram: @pellahedeby

Henter dataene, vennligst vent...