Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Reflections by Add Simplicity

Jeg har valgt denne fargen da den har en fin balanse mellom grå og beige, også har den en liten dose rødt i seg, som gjør at den oppleves som litt grå-lilla-beige. Den er dermed litt mer jordnær, i motsetning til andre nøytrale, mer hvite og grå farger.

Presentasjon av blogger: 


Navn: Jannice Wistrand.
Alder: 42.
Familie: Mannen Jonas, sønnen Charlie 6, datteren Celine 3 år og katten Bosse.
Bor: I et hus fra 1700 tallet i et gammelt fiskevær i Skåne, Sverige
Jobb: Blogger, Feng Shui konsulent, interiør, forelesninger og podcasts.
Jeg heter Jannice Wistrand og er opprinnelig utdannet siviløkonom rettet mot markedsføring, organisasjon og ledelse. Etter en del år som marketingsjef i husholdningsbransjen tok min kreative side over, og jeg besluttet å realisere min drøm om å åpne mitt eget firma som Feng Shuii- og interiørkonsulent. Farger og form har alltid interessert meg, og det siste jeg har tilegnet meg er læren om hvordan vi kan påvirke vårt velbefinnende ved å møblere riktig og tilpasse fargesettingen.

Reflections by Add Simplicity

Presentasjon av fargen: Reflections by Add Simplicity

Jeg har valgt denne fargen da den har en fin balanse mellom grå og beige, også har den en liten dose rødt i seg, som gjør at den oppleves som litt grå-lilla-beige. Den er dermed litt mer jordnær, i motsetning til andre nøytrale, mer hvite og grå farger. At den er mer jordnær gir muligheter for å innrede med fine mørke kontraster.
Jeg kaller fargen reflections fordi jeg synes at vi bør gjøre oss noen tanker om hva livet faktisk innebærer. I denne sosiale mediaverden, går alt ganske fort. Vi fokuserer mye på å følge trender, men denne fargen synes å være mer tidløs og noe man kan leve lenge med. Man kan finne ro og tid til refleksjon.

Reflections by Add Simplicity

Bruk:

Den kan danne et godt grunnlag i et interiør, og virker også litt mer moderne, med den beige tonen.

Hva betyr farger i interiøret:

Farger betyr ganske mye for meg i et interiør. Jeg jobber med feng shui, og farger gjør jo at man kan påvirke stemningen alt ettersom hvilken farge man bruker. Man tilpasser hjemmet til de personer som skal leve der, og setter sammen fargene etter den følelsen man ønsker å skape. De fargene jeg selv bruker hjemme er ofte blide toner, og ton-i-ton, de er ofte grå og beige med sorte kontraster, eller mørke tresorter. Også litt lilla, som også er en tone i denne fargen.

Vil du se mer av hjemmet til Janice Wistrand?

Vil du lese mer om alle Jannices spennende prosjekter, så kan du følge henne her;
Blogg: http://blogg.skonahem.com/addsimplicity/ 
Instagram: @addsimplicity

Henter dataene, vennligst vent...