Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Riktig maling på barnerommet

Riktig maling på barnerom er miljømerket og vaskbar. Enten du er sjøens skrekk eller prinsessen på erten, så er barnerommet scenen for kreativ lek i barndommens rike. Vi loser deg gjennom jungelen hvordan du kan pusse opp.

I barnerommet kan alt skje. Gulvet kan bli et stormende hav fullt av haier, og sengen kan bli en fantastisk prinsesseborg. Man kan naturligvis risikere at det mistes en og annen brødskive mellom sjøslagene. Og det er fort gjort at vannmalingen havner litt utenfor papiret. Likevel kan du male veggene i barnerommet i en stilig farge når du bruker riktig maling på rett plass.

 

Riktig maling på barnerommet :: Easy2Clean

Riktig maling på rett plass - Ambiance maling
Riktig maling på rett plass - Ambiance maling

 

Hvilken veggmaling kan du velge som er miljømerket?

Perform+ Easy2Clean
Ambiance Xtramatt
 
Original Tak- og veggmaling helmatt 3
Original Tak- og veggmaling helmatt 3
Ambiance Silkematt

 

       

Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en vanntynnbar matt maling som tåler regelmessig vask. Malingen er i tillegg miljømerket og og enkel å påføre, og kan benyttes av gravide. Malingen er uten løsemidler og gir ikke skadelig avdampning. Malingen er derfor et perfekt valg for barnerommet.

De fleste av våre malingsserier er miljømerket, og valger du våre malinger tar du både helsemessig og bærekraftige valg for både deg selv og omgivelsene. Lenge leve lekelysten. Og fine barnerom.

 

Les også: Inspirert av løver og superhelter

Fargesett dine vegger før du maler

Visualiserings-appen gir deg et øyeblikkelig, realistisk inntrykk av hvordan rommet ditt vil se ut etter at det er malt – og den er virkelig gøy og lettvint å bruke.
Barna elsker Nordsjos Visualiserings-app

• Last ned gratis-appen Nordsjö Visualizer fra Google Play eller App store for å teste forskjellige farger ”live” på veggen din. Les mer her...

• Besøk din Nordsjöbutikk for å hente inspirasjonsbrosjyrer og fargeprøver. Finn din forhandler her...

• Kjøp prøvebokser av favorittfargene dine for å finne ut hvordan de ser ut hjemme hos deg. Mal på veggen, en treplank, malerpapp eller papir.

Henter dataene, vennligst vent...