Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
 Fargekart med 24 nye NCS farger

Fargekartet Selected In-Betweens

I vårt nye fargekart Selected In-Betweens finner du 24 håndplukkede farger fra våre egne fargeeksperter.


 

Nordiske farger


Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den perfekte fargen. Det finnes allerede massevis av farger å velge mellom, men vi opplever ofte at kunden leter etter farger som er midt i mellom standardfargene. Nå er det lansert 100 nye farger i NCS systemet og våre fargeeksperter har plukket ut 24 av de mest etterspurte fargene.

24 håndplukkede nordiske farger

Myke, naturlige og sofstikerte farger


Rommet, møblene, materialvalg i inredningen og lysinnslipp påvirker oppfattelsen vår av hvordan fargene oppleves. Et kaldt nordisk lys gjør at en farge oppleves kaldere, og et varmt sydlig lys kan forsterke en allerede varm farge. Det er alltid lurt å prøvemale,fargene ser ikke alltid like ut hjemme som de gjorde i butikken eller bilde på en skjerm. Farger forandrer seg etter lysinnslipp og glans. Spør om råd hos din forhandler, så får du det beste resultatet.

NCS-farger i stuen

Fargekartet Selected In-Betweens


Fargekartet er en mix av vakre farger i lyse toner, både i varme og kalde nyanser. De er perfekte på store flater da de gir en subtil karakter til alle rom. Bestem deg for hvilket uttrykk du ønsker fargen skal gi rommet. Paletten har farger for både ro og drama. Bruk fargene i hele rommet eller bare på en fondvegg. 

Fargekart NCS

NCS-systemet


The Natural Colour System - NCS er et fargesystem som brukes over hele verden for fargekommunikasjon mellom designere, produsenter, forhandlere og kunder. NCS-systemet er basert på hvordan vi opplever farger visuelt og er en global standard for definisjon, kvalitetssikring og kommunikasjon rundt farger. 

Farger laster....